Arsenopyrit kluster (sällsynt och hög kvalite)

  • 649 kr
Dela

Arsenopyrit är en kraftfull helande kristall som kan gynna kropp, sinne och ande. Det ökar energinivåerna, främjar positivt tänkande och ger andligt skydd. Arsenopyrit tros också vara till hjälp vid behandling av problem som ångest, depression och stress. Arsenopyrit är en utmärkt sten för meditation och grundning. Att meditera med arsenopyrit kan hjälpa dig att lugna och fokusera ditt sinne när du känner dig utspridd eller ur balans. Dessutom kan den starka kopplingen mellan denna sten och jorden hjälpa dig att förbinda dig djupare med den naturliga världen, vilket ger en känsla av jordning och stabilitet.

För att börja meditera med denna sten, håll den i handen eller placera den på ditt altare eller meditationsutrymme. Blunda och ta några djupa andetag, låt dig själv slappna av. Fokusera din uppmärksamhet på stenen och föreställ dig att dess energi kommer in i din kropp och fyller dig med lugn, centrerande energi. Stanna här så länge du vill, öppna sedan dina ögon och skriv om din upplevelse.

CIRKA 7-9 CM LÅNGA
Chakra: Kron och rotchakra

Ursprung: Peru

Arsenopyrit är en skör mineral, så var försiktig vid hanteringen. Tvätta händerna efter hantering och slicka eller svälj inte.

Kristallernas egenskaper är inte vetenskapligt bevisat, utan man tror på det man själv vill.