Dendritisk opal, handsten

  • 249 kr

Dela

Dendritisk opals vibrationer som avges från dendritisk opal arbetar på samma frekvens som ens inre energier och riktar sig särskilt mot dem för att anpassa de fysiska och andliga energierna. Faktum är att tillväxten som tros komma från den här kristallen inte bara är andlig, utan också fysisk.

Stenen innehåller krafter som aktiverar en persons tredje ögats chakra, vilket stärker ens intuition för att uppnå mer klarhet i vår uppfattning om världen omkring oss. Att ha stenen i din omgivande aura kommer att öppna dina ögon för de naturliga upplevelser som du bevittnar regelbundet. Om du har hamnat vid ett vägskäl i en viktig situation i livet kan du använda stenen för att återfå lite perspektiv så att du bättre kan bedöma rätt från fel.

Genom att göra det kommer du också effektivt att ta reda på vilken väg du ska gå in på eftersom du kommer att få en bättre förståelse för vilket resultat det kan leda till eller inte.

En annan mycket viktig fördel med dendrit Opal är att den gör att du kan vara mer accepterande av andra. Den öppnar ditt sinne för möjligheterna att vara vän med andra.

Människor som har känt sig exceptionellt försiktiga mot andra omkring dem kommer att ha stor nytta av stenen eftersom dess vibrationer kommer att få dem att se det goda i varje person.

Chakra: Tredje ögat chakra 

Ursprung: Australien 

Kristallernas egenskaper är inte vetenskapligt bevisat, utan man tror på det man vill.