White Light Journal

  • 289 kr
Dela

Soul Journal med Sacred Voice övningar!

Sacred Voice lär ut specifika ljud och meditativa metoder som kan förbättra kroppens energicentra, stärka ditt ljud och öka din dynamiska närvaro.

Ingjut hela dig själv med frekvenser av ljus och omfamna helande för sinne, kropp och själ. Stäm in i din gudomliga skönhet och belys din kreativitet genom detta heliga erbjudande av bilder, mantra, bekräftelse och helande praktik. De fantastiska konstverken av A. Andrew Gonzalez och Alana Fairchilds unikt kanaliserade andliga övningar kommer att inspirera din andliga resa samtidigt som du får plats för dig att få en djupare kontakt med dig själv. Justera ditt hjärta med högre visdom när du går in i denna vackra rike av gudomligt ljus.

Denna underbara lyxdagbok med mjukt omslag innehåller en introduktion, meddelanden, heliga sedvänjor och 44 illustrationer i fullfärg. De 220 sidorna av krämfärgat papper av högsta kvalitet kombinerar raderade och ofodrade sidor för att rymma alla aspekter av ditt självuttryck. Släpp din sanna röst fri och förmedla dina insikter och uppenbarelser med glädje och spontanitet – på och utanför sidorna.

Innehåll: Journal med övningar
Skapad av: Alana Fairchild
Bok: 220 sidor
Språk: Engelska
Förlag: Blue Angel Publishing