White Light Oracle Enter the Luminous Heart of the Sacred

  • 299 kr
Dela

Du har ett ljus inom dig. Lita på det ljuset och på ditt eget mod. Ljuset är tillräckligt starkt för att vägleda, stödja och bemyndiga dig att uppfylla ditt heliga syfte med helande och själfull manifestation.

Vitt ljus rymmer alla frekvenser som behövs för att hela oss själva, varandra, vår planet och alla hennes dyrbara varelser. Det är gudomlig medicin för själen, stärker hjärtat, klargör sinnet och väcker högre medvetande. Detta ljus finns inom dig och överallt runt dig. Du föddes till att vara det ljuset. Universum samlas för att uppmuntra, inspirera och uppmuntra dig att manifestera ditt heliga öde.

Detta set med 44 kort och guidebok innehåller lysande bilder från den visionära konstnären A. Andrew Gonzalez och upplysande budskap med signaturläkningsprocesser från bästsäljande författaren Alana Fairchild för att hjälpa dig att integrera vitt ljuss kärleksfulla själsmedicin.

Ta din resa med fullständig tillit, njut av den gudomliga skönheten på din väg, och vet att ljuset alltid är med dig och avslöjar vägen.

Innehåll: 44 kort + instruktionsbok
Skapad av: Alana Fairchild
Bok: 240 sidor
Språk: Engelska
Förlag: Blue Angel Publishing