Buffy the vampire slayer tarot cards

  • 389 kr
Share

Följ visdomen från Buffy, Willow, Xander, Spike och andra med detta vackert illustrerade tarotlek inspirerat av den älskade serien Buffy the Vampire Slayer.

I varje generation finns det en utvald - utforska ditt öde som Buffy the Vampire Slayer med denna magiska och djärva tolkning av det traditionella 78-korts tarotleken.

Detta set innehåller hjältarna du älskar, med Buffy, Willow, Angel, Spike, Xander, Giles och fler i underbara originalillustrationer baserade på klassisk tarotikonografi. Setet innehåller både stora och små arkanor och inkluderar även en hjälpsam guidebok som förklarar varje korts betydelse och ger enkla instruktioner för enkel läsning. Förpackad i en robust, dekorativ presentask är detta förföriska tarotlek den perfekta presenten för Buffy-fansen eller tarotentusiasten.

Vad är tarot?

Tarotkorten är spelkort som främst används för divinationsändamål. De uppfanns på 1430-talet i Italien och spred sig snabbt över Frankrike, Österrike och resten av Europa.

Praktiker använder korten för att få insikt i det förflutna, nuet och framtiden och använder sin intuition för att tillämpa kortens betydelse på specifika situationer. Även om tarot är en strukturerad form av kartomanti, utvecklar många läsare sina egna unika metoder för att läsa korten.