Kurviga gudinnor

  • 199 kr
  • 100 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Dela

Lepidolit är känd för att uppmuntra en känsla av lugn och stillhet under tider av spänning och kaos. Innehåller litium som används i bla ångestdämpande medicin. Lepidolit är en naturlig sten för att släppa stress, lugna sinnet och sägs kunna lindra känslor av depression. Lepidolit sägs vara den perfekta, naturliga melatoninet. Lepidolit ger lugn och främjar vilsam sömn, skyddad från yttre påverkan. Den öppnar, aktiverar, läker och stimulerar alla sju chakran i kroppen. Det är förknippat med den charmiga harmonin i vågen och den romantiska känsligheten hos fiskarna.

För dig med känslomässiga svårigheter är just denna kristall fantastisk då dess egenskaper hjälper till att stabilisera. Lepidoliten är full av litium, vilket är medicinering för bipolär sjukdom. Även du utan diagnos kan ta del av dess härliga kraft att skapa balans.

Chakra: Tredje ögat, hjärtchakra

Ursprung: Brasilien

---------------------------------------------------

Mossagat, sägs stå för en ny början. Den sägs kunna uppfriska själen och gör att du kan se skönheten i allt du ser. Mossagat sägs kunna minska känsligheten för väder och miljöföroreningar. Den kan locka rikligt med rikedom och förbättrar självkänslan. Den kan också utveckla styrka och förmåga att komma överens med andra. Den inspirerar till nya ideal efter perioder av stagnation. Mossagat sägs kunna främja självuttryck och kommunikation. Kan balansera dina känslor, även kan släppa rädsla och stress. Uppmuntrar tillit och hopp. Den sägs även kunna eliminera depression orsakad av hjärnobalanser.

Chakra - Hjärtchakra

Urspung: Brasilien

---------------------------------------------------

Regnbågsfluorit, nyckeln till att arbeta med den är att programmera den med en avsikt. Precis som med alla andra kristaller egentligen. På så sätt blir du påmind om ditt mål varje gång du tittar på stenen och kan sedan vidta åtgärder för att få liv i den. Regnbågsfluorit anses vara en särskilt bra kristall för att hjälpa till med fokus, tydligt tänkande och kreativ inspiration. "Dess virvlande band av grönt, lila och blått har en lugnande effekt på både sinne och kropp," tillägger Van Doren. Hon anser att det är en bra allierad på jorden att ha till hands när du jobbar, studerar eller bara hoppas på en kylig men produktiv dag. Denna kristall kan också användas för att hålla intentioner som inre harmoni, frid och lugn. Fördelar med regnbågsfluorit är att den stödjer produktivitet, även inre harmoni som då ger en lugnande effekt. Även hjälper till med kreativitet och intuition. 

CHAKRA: Kron & Halschakra

URSPRUNG: Mexico

Kristallernas egenskaper är inte vetenskapligt bevisat, utan man tror på de man själv vill.