Kvinnokropp / godess mini

  • 99 kr
  • 50 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Dela

Minigudinnor / kvinnorkropp underbara är dessa små kvinnokropparna i rökkvarts, bergskristall och rosenkvarts. Se egenskaper för rökkvarts, bergskristall och rosenkvarts genom att klicka på länkarna nedan.

Bergskristall är en helt otrolig mineral. Det är en av de allra vanligaste men sannerligen också en av de kristaller som har flest användningsområden. Den sägs kunna rena, förena, förstärka, tydliggöra, läka och amplifiera. Den har fler egenskaper och den listan kan göras lång! Bergskristall sägs kunna förstärka andra kristallers egenskaper. Det är den främsta av kristaller, i sin enkelt så mäktig. En balanserande mineral som sammanlänkar våra medvetanden med universums existensiella kraft, för att kunna kanalisera den energi som finns runt om oss, och föra in den i oss. Du blir styrkt och peppad av en bergskristall i din närhet. Den samlar på sig energier så viktigt att ta hand om den och rena den då och då.

Rökkvarts sägs kunna lyfta depression och trötthet och kan även lära oss hur man släpper det som inte längre är nödvändigt för tillväxt. Det kan ge en stark sköld mot känslomässiga eller psykiska attacker, påfrestningar och miljöstress, och är ett bra allmänt läknings- eller meditationsverktyg. Rökkvarts är skicklig på att jorda oss tillbaka till jorden.

Rosenkvarts sägs kunna rena och öppna hjärtat på alla nivåer för att främja kärlek, egenkärlek, vänskap, djup inre läkning och känslor av fred. Rosenkvarts är även känd för och sägs kunna vara en helande kristall och stenen av villkorslös kärlek. Vissa tror att det avger starka vibrationer av kärlek, som tros: stödja emotionell och relationsläkning. inspirera medkänsla. 

Ursprung: Asien

Kristallernas egenskaper är inte vetenskapligt bevisat utan man tror på de man själv vill.