Ge kraft åt ditt inre ljus : en handbok i konsten att följa själens röst

  • 199 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Dela

FÖLJ DET SOM FÅR DIG ATT STRÅLA OCH DU KOMMER ATT LYSA UPP HELA VÄRLDEN.  

Ge kraft åt ditt inre ljus är en guide för den moderna tidens ljusarbetare en ny sorts människor som är här för att lysa klart på jorden. För att lyckas behöver vi vara våra unika och sanna jag. I boken vägleder Rebecca Campbell oss att finna vår själs syfte så att vår närvaro och existens kan sprida ljus på jorden.  

Rebecca hade sitt första andliga uppvaknande när hon var tonåring men valde att dämpa sitt ljus för att passa in i sin omgivning. Vid 30 års ålder tog hennes livs syfte överhanden och hon har följt sin själs röst sedan dess. I boken delar hon med sig av sina egna erfarenheter och bjuder på praktiska verktyg för att återknyta kontakten med vår innersta kärna och vårt ursprung.  

Med ett inspirerande och lättillgängligt språk och lustfylld formgivning blir den här boken både en vägledare djupt in i själen och ett orakel för snabb påfyllning av visdom. Med intensiva djupdykningar i väl valda källor knuffar Rebecca läsaren att komma närmare sin inre ljuslåga. Och vi sysselsätts med affirmationer, värdefulla övningar för reflektion och personlig utveckling och många tänkvärda citat.  
DITT LJUS SMITTAR AV SIG

REBECCA CAMPBELL är en bästsäljande författare, andlig lärare, mentor och en hängiven, själfull vägvisare. Efter flera år som prisbelönt Creative Director inom reklamvärlden, där hon hjälpte stora företag att hitta sin autentiska röst, ägnar hon sig nu helhjärtat åt sin själs syfte; att hjälpa andra att få kontakt med sin intuition och livsmening för att kunna sprida sitt ljus i världen.  

Häftad: Danskt band
Språk: Svenska

Författare: Rebecca Campbell

Sidor: 319

Utg.datum: 2021-01-26

Storlek: 210 x 149 x 23 mm

Vikt ö: 520 gram