Dragons blood - vit salvia, bunte

  • 75 kr
Dela

Drakblodssalvia (dragons blood) har en kraftfull blandning av dofter av drakblodsharts och salvia. Denna kombination skapar en aura av skydd och kärlek, förstärker läkning och manifestation, samt avvärjer onda och negativa inflytelser. Den renar luften och ger mental och andlig klarhet.

Vår drakblod är kombinerad med vit salvia, som har använts av ursprungsbefolkningen i Amerika i tusentals år för att rena negativ energi. Salvian skördas för hand på ett sätt som inte skadar växtens naturliga miljö. Salvia tros lindra ångest, symtom på depression och hyperaktivitet. Rök från brinnande salvia sägs lugna sinnet, avslappnar kroppen och påverkar humöret positivt. Den hjälper till att balansera vibrationer från omgivningen och neutraliserar negativ energi. På grund av dess intensiva doft och egenskaper är det ett utmärkt verktyg för att fördjupa meditation eller yogapraktik. Kombinerat med drakblod skapar det en stark örtig, kryddig och ganska söt doft.

Det finns tre huvudsakliga användningsområden för drakblod när det gäller andliga ritualer. Det kan användas för att förjaga, läka och för skydd också.


Användning: Håll rökelsepinnen i en vinkel på 45 grader och tänd den. Låt lågan få fäste en stund, sedan blås ut den. Rikta röken mot de områden du vill rena och rena, och skapa en helig plats.


Vår salvia är utav hög kvalité även är hållbart hämtade från en vacker gård i södra Kalifornien finner du nu åter igen salvia i vårt sortiment. Dessa knyts noggrant förhand i buntar, innehåller inga bekämpningsmedel eller tillväxthormoner. De frodiga knippena är soltorkade för att bli en helt fantastisk naturlig produkt.