Nag champa, rökelsekoner

  • 99 kr
Dela

Nag champa’s doft är jordiska och blommiga och inspirationen kommer från dess hemländer Indien och Nepal. Tillverkad av de naturrika ingredienserna av champaca, sandelträ och halmadditrädet, är denna rökelse lugnande även varm. Nag Champa hyllas för sina lugna vibbar de. används den ofta i aromaterapi och är ett utmärkt verktyg även när det används i meditativ träning. Söt och värmande, Nag Champa är helt och hållet guld, solljus och blommor i ditt hår!

På grund av dess koppling och skapande från halmadditrädet har den en träaktig doft som bär toner av fukt och den naturliga världen.  Doften av sandelträ ger ett inslag av krämighet och naturligtvis är Champaca en blomma som liknar magnolian, vilket betyder att du får en lätt och persikoaktig doft invävd med toner av apelsinblomma, te och kryddor. Nag Champa är lugnande för kropp, sinne och själ, men den träiga blommiga och kryddiga njutningen kommer också med en mängd andra läkande och hälsofördelar.  Framför allt annat är denna rökelse känd för sin lugnande effekt och djupt andliga association.  För de som återansluta till sin inre väg och förbättra sin meditativa praktik, kommer brännande Nag Champa att ge de energierna ni behöver till ert rum. Nag Champa renar snabbt luften och jaga bort alla nyanser av negativitet.  Om du känner dig orolig i ett utrymme eller om det finns en kvardröjande känsla av obehag, tänd en Nag champa rökelse för att rensa bort all energi som inte borde finnas där.

Den jordnära doften av Nag Champa tros ha afrodisiakum egenskaper. Stimulera sexuell lust, komma i kontakt med din chi och väcka din kropp och ditt sinne, nästa gång du vill höja din sexuella energi, försök att bränna lite rökelse.

Om du kämpar med sömnen, använd Nag champa i slutet av dagen, den hjälper dig att stänga av och få den sömn du behöver för att må bra i din själ.

Rökelse kan också spela en roll för att rensa ens chakra. Eftersom Nag Champa är kopplat till jorden och roten kan det hjälpa till att rena våra lägre chakran.  Rotchakrat håller oss starka och stabila, och Solar Plexus och Sakralchakrat är där vi hittar vår krigarstyrka, kreativa anda och känsla av sexualitet. Nag Champas varma och gyllene vibbar passar vackert in på dem som arbetar med lägre chakra.

Innehåller 20 koner i varje aluminium burk.