Kalcit på limonit matrix, kluster (mycket exklusiv)

  • 999 kr

Dela

VÄLDIGT SÄLLSYNT MINERAL! Passa på innan det tar slut! Finns endast 3 stycken!

Kalcit på Matrix med hemimorfit, är en ovanlig mexikanskt mineralexemplar, inte för någon av arterna, utan för kombinationen av snövita hemimorfitbuntar som åtföljs av glänsande och färglösa kalcitkristaller på en kontrasterande orangebrun limonitmatris. Hemimorfitens lysande snövita färg och lyster tillsammans med den glänsande kalciten mot limoniten gör detta till ett vackert exemplar. Dess perfektion, storlek och estetik gör den till en önskvärd sådan.

Hemimorfiten sägs vara en kraftfull transformationskristall som förbättrar ens välbefinnande på många nivåer. Den uppmuntrar självutveckling och hjälper dig att skapa en starkare koppling till ditt inre. Den uppmuntrar dig också att ta ansvar för din egen hälsa och lycka och lär dig att skapa den verklighet du lever i genom dina egna tankar och handlingar.

Kalcit har förmågan att förstärka och rena energi, samt rensa och balansera chakran. Det kan också absorbera och omvandla negativ energi. Kalcit är en kristall som lugnar sinnet och förbättrar mental klarhet, och den förbinder även känslorna med intellektet.

Mineraler som dessa kan innehålla fler spår mineraler.

Cirka 155-180g per bit

Chakra: Alla

Ursprung: Mexico

Kristallernas egenskaper är inte vetenskapligt bevisat, utan man tror på det man själv vill.