SHADOW WORK - I AM NOT MY PAST LJUS (30cl)

  • 399 kr
Dela

MIMITISTAs ljuskollektion är infuserad med kraften från kristaller för olika syften och mål. Våra handgjorda ljus är valda för sina unika egenskaper och energier. Oavsett om du söker lugn, manifestation av drömmar eller självkärlek, har vi ett doftljus för dig. 

Upptäck naturens magi genom vår kollektion.

Våra ljus innehåller inga parabener eller ftalater, vaxet är tillverkat i Sverige av sojabönor och är fria från GMO. De är även veganska och sprider en utmärkt doft.


top noter - Citron, Grapefrukt
hjärtnoter - Vita blommor, Jasmin, Daggig ros, Persika, Kokosnöt
basnoter - Blonda träslag, Cedertträ, Mjuk Amber, Muskot, Vanilj

- Kristall: Serafinit

Skuggarbete, även känt som shadow work, är en psykologisk term som syftar till att utforska och integrera de delar av oss själva som vi vanligtvis förnekar, förtränger eller skäms över. Det handlar om att utforska våra inre skuggor, vilket inkluderar våra rädslor, skam, ilska och andra obehagliga känslor och beteenden. Genom att medvetet möta och arbeta med våra skuggor kan vi uppnå personlig tillväxt, självinsikt och inre helhet. Skuggarbete kan innefatta olika metoder och tekniker, såsom självreflektion, meditation, terapi och kreativt uttryck. Det är en process som kräver mod, ärlighet och självmedkänsla för att utforska och integrera våra mörkare sidor.

Därför har vi valt serafinit till vårt shadow work intentions kristall ljus för att det är en kristall som ofta används för att stödja och underlätta skuggarbete. Här är några anledningar till varför vi har valt serafinit till vårt shadow work intentions kristall ljus:

1. Främjar självreflektion: Serafinit hjälper till att öppna upp för självreflektion och självinsikt. Den kan hjälpa oss att utforska våra inre tankar, känslor och beteenden på ett djupare sätt.

2. Stödjer inre helande: Serafinit har en lugnande och helande energi som kan hjälpa oss att läka våra inre sår och trauman. Den kan hjälpa oss att släppa taget om gamla smärtor och skapa utrymme för ny tillväxt och helhet.

3. Ökar självacceptans: Serafinit hjälper till att främja självacceptans och självkärlek. Den kan hjälpa oss att acceptera och omfamna våra mörkare sidor och inse att de är en del av oss själva.

4. Stärker intuitionen: Serafinit kan hjälpa oss att ansluta till vår inre visdom och intuition. Den kan hjälpa oss att känna och följa vårt sanna jag och ta beslut som är i linje med vår högre själv.

Genom att använda serafinit i vårt shadow work intentions kristall ljus kan vi skapa en stödjande och främjande atmosfär för vårt skuggarbete. Det kan hjälpa oss att fördjupa vår självreflektion, främja inre helande och öka vår självacceptans och intuition.

SÄKERHETSRÅD:

Klipp veken innan du tänder ljuset. Brinna i 1-2 timmar vid första användningen. Ta bort kristallerna innan du tänder ljuset. Placera på en stabil yta. Håll borta från brandfarliga material. Släck på rätt sätt. Undvik drag.

Vikt: ca 220g

Brinntid: ca 40h

Kristallernas egenskaper är inte vetenskapligt bevisade, utan man tror på de man själv vill.