Champagne tangerinekvarts, spetsar (hög kvalité)

  • 149 kr

Dela

Tangerinekvarts har en härlig vibration som är till hjälp för att öka din kreativitet. Eftersom deras färg är i den orange färgfamiljen, som utgörs av järn för att få sin färg. Den har en stark koppling till sakral- eller navelchakrat. Dess energi kan utlösa känslor av glädje, lycka och kan stimulera fantasifullt tänkande. Den sägs ha en stödjande energi för ditt arbete då den ger dig  inspiration och kreativa tankar. Den är känd för att hjälpa till med manifestation. Egenskaperna hos stenar som är orange hänför sig ofta till deras verkan inom sakral- eller navelchakrat, men kan också att den kan relatera till solar plexus. 

Kristalltips: Eftersom de är en  kvartskristall så är de lätta att programmera, vilket kan vara fördelaktigt för att öka egenskaperna i stenen. Om du vill framhäva någon av dess naturliga egenskaper kan du välja att programmera den för att förbättra kreativa ansträngningar.  

Notera: Vissa stenar kan vara mycket bleka nästan champange färgad fram till en djupt rostig orange som är nästan rödfärgad. 

Håll en bit i närheten när du arbetar med kreativa projekt som kan dra nytta av ett tillflöde av originalitet eller en ny tolkning av idéer. Dessa kristaller är utmärkta för att ge dig sinnesfrid och kan hjälpa till att lindra spänningar eller stress som gör att du känner dig oförmögen att hantera. Den kan hjälpa dig att förstå dina gåvor och talanger och kan hjälpa dig att uppnå en större medvetenhet om vad du verkligen är kapabel att uppnå. De har en lugnande vibration som hjälper till att ge sinnesfrid och kan hjälpa dig att förändra ditt sätt att tänka. De är nyttiga kristaller för förändring, som hjälper dig att anpassa ditt sätt att tänka och gör att du kan närma dig livet med ett nytt perspektiv.

Chakra: Sakral, Navelchakra 

Ursprung: Brasilien

Kristallernas egenskaper är inte vetenskapligt bevisade utan man tror på de man själv vill.