Crazy lace agat cuddle

  • 59 kr
Dela

Crazy Lace Agat sägs kunna sprida glädje och optimism till alla som är i dess närhet. Dess design med slumpmässiga spetsmönster skapar en cirkulär energiflöde som stimulerar sinnet och främjar en positiv inställning. Den är en variation av bandad kalcedon och har främst vit färg med lager av bruna, svarta och gråa färger. Vissa exemplar kan även inkludera lager av gul, guld, skarlet och rött.

Crazy Lace Agat är elegant och dynamisk med sina vridna och böjda band. Den främjar mental smidighet, livlighet och variation, och uppmuntrar flexibilitet i tänkande och handling. Den hjälper också till att balansera emotionell, fysisk och intellektuell energi samt harmonisera Yin och Yang.

Energien hos Crazy Lace Agat är cirkulär och flödande. Den hjälper till att övervinna depression och förtvivlan, ökar självkänslan och främjar självanalys. Den kan också hjälpa till att övervinna negativitet och bitterhet i hjärtat genom att läka ilska och främja kärlek. Crazy Lace Agat främjar skoj och skratt samt lindrar spänningar hemma och på arbetsplatsen.

Den stimulerar, öppnar och läker Solar Plexus Chakra, som är centrum för vår personliga kraft, och är associerad med tvillingarnas dualitet.

Chakra: Solar plexus chakrat

Ursprung: Mexico

Kristallernas egenskaper är inte vetenskapligt bevisat, utan man tror på det man själv vill.