Regnskogsjaspis (ryolit) cuddle

  • 69 kr
Dela

Regnskogsjaspis, även känd som ryolit, är en jordnära och motiverande sten som sägs kunna vårda den kreativa inspirationen genom att minska självtvivel som underminerar kreativitet och idéflöde. Genom att arbeta med regnskogsjaspis främjas självförtroende och vi påminns om att följa våra önskningar och drömmar med passion och engagemang - och att göra detta på ett balanserat, glädjefyllt sätt som stödjer obehindrad kreativ självuttryck.

När du känner dig fast, energimässigt utmattad, utbränd eller överarbetad kan regnskogsjaspis också hjälpa dig att undvika uppskjutande och fokusera om dina energier mot ett nytt perspektiv, självkärlek, återhämtning och styrka.

Använd regnskogsjaspis för mindfulness och för att återkoppla till naturen och jordens förankrande energi. Tillbringa tid med att ansluta till din regnskogsjaspis för känslomässig och andlig förnyelse och övergripande välbefinnande.


Regnskogsjaspis förknippas främst med hjärtchakrat, vilket är det fjärde chakrat som ligger i bröstet. Det sägs att kristallen hjälper till att balansera och stärka hjärtchakrat, vilket främjar kärlek, medkänsla och harmoni.

När det gäller stjärntecken är regnskogsjaspis inte specifikt förknippad med ett visst stjärntecken. Den kan dock vara fördelaktig för alla stjärntecken eftersom den främjar självförtroende, kreativitet och inre styrka.

Regnskogsjaspis kommer ursprungligen från Australien. Det är känt att denna sten finns i regioner med vulkanisk aktivitet, där ryolitisk lava har bildats och förvandlats till regnskogsjaspis över tid.

Ryolit bildas av ryolitisk lava och kan vara enfärgade, bandade eller mönstrade med grönt, brunt, orange, krämigt och rött. Intressant nog skapar fångade gasbubblor från lavaflödet fickor i ryolit som kan fyllas av andra mineraler. Detta skapar unika orbikulära markeringar tillsammans med små gropar eller håligheter, vilket är naturliga egenskaper hos stenen.

Chakra: Hjärt chakrat

Ursprung: Australien

Kristallernas egenskaper är inte vetenskapligt bevisat, utan man tror på det man själv vill.