MIMITISTA, ljuslykta

  • 699 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Dela

MIMITISTA LJUSLYKTA

En idé från kunder, skapat av MIMITISTA!

Historien bakom Mimitista började tidigt under början av 2022, när satt vi på en mysig live tillsammans. Under liven frågar kunder ”Det finns många ljuslyktor i olika mineraler, men ingen rosa ametist?” det var en idé som lät tilltalande då kunder redan då kallade ägaren Mimi för ”Rosa ametist Queen” vi fråga en av flera leverantörer från Brasilien om detta kunde bli verklighet! DET BLEV DET! Sommaren 2022 kom MIMITISTA till Sverige!

Vi introducera dessa nytänkande skapelserna under en live, och det var otroligt uppskattade. Därefter skapades namnet på lyktorna till MIMITISTA! 

Visste ni att MIMITISTA förut hette Mimishja Crystals? Men då MIMITISTA blev till, så inspirerades vi av det här namnet och byta vid årskiftet 2023 vårt namn.


Har du ingen MIMITISTA i din samling? Då är det definitivt dags nu!


Rosa ametist är en kraftull kristall även en variant av vår älskade ametist. Den skapas när syre/bergskristallen (kiseldioxid) kommer i kontakt med järn (hematit) då blir ametist lila. Men i rosa ametist är järnet i mindre mängder därav färgskillnaden. Den kan även ha spår av mangan i sig som ger kristallen dess unika rosa nyans. Rosa ametist har nästintill liknande egenskaper som ametist, men framförallt ger den ger oss ett extra lager av lugnhet även självkärleksfrämjande energier. Om du dras till den här kristallen, kan det vara ett tecken från universum att du behöver spendera lite tid på att älska dig själv. Du behöver komma ifrån att sprida negativ energi och återgå till ditt lyckliga jag.  Rosa ametist är en relativt sällsynt form av ametist som har vuxit i popularitet snabbt under de senaste åren på grund av de känslor av förståelse, lugn och elegans som den ingjuter inom oss. Rosa ametist har väldigt höga läkande egenskaper, därför är den en utmärkt sten för meditation och andligt arbete. Den bringar känslor av förståelse även bidrar med lugn. Den har ju såklart också egenskaper som vanlig ametist som tex tillit, intuition och vilsam sömn.  Rosa ametist hjälper till att fylla ditt hjärta med lycka, sinnesfrid, kärlek, lyster och sensualitet. Dess varma energier, kan hjälpa mot brustna hjärtan, sorgarbete, selfcare och skydd mot negativ energi. När du arbetar med Rosa ametist känner du ofta extra kärlek till dig själv, högre koppling till din intuition, gudomlig kärlek, lugn och att bli icke dömande. Lider du av mardrömmar eller sömnlöshet? Då är rosa ametist en perfekt kristall att ha i närheten av din säng, perfekt följeslagare som förhindrar mardrömmar och sömnlöshet med dess lugna energier. Kan också vara en fantastisk gåva om du känner någon som lider av dessa problem med. Rosa ametist öppnar upp vårt hjärtchakra och ger fantastiskt stöd under smärtsamma kapitel i livet, att läka även få en klarhet i en situation. Öppnar för kärlek, vänskap och ger känslomässig balans. Bli den lyckligaste versionen av dig själv med att boosta ditt självförtroende , självbild, kroppsuppfattning, självkänsla och läka ditt inre barn. Rosa ametist ger dig underbara energier till villkorslös kärlek och medkänsla och läker gamla och nya trauman.

Rosa ametist förknippas med Jungfrun och sägs vara till hjälp för dem som söker klarhet och sinnesfrid. Men vilket stjärntecken du än är, så är rosa ametist ett utmärkt val i ditt spirituella liv, även hem!

Chakra: Tredje ögat, hjärtchakra

Ursprung: Brasilien

Kristallernas egenskaper är inte vetenskapligt bevisat, utan man tror på det man vill.