LITEN NEW MOON - I AM MANIFESTING KRISTALLLJUS

  • 249 kr
  • 174 kr
Dela

Välkommen till en värld av kreativitet och skapande hos Mimitista. Dessa exklusiva doftljus med kristaller är tillverkade av 100% naturlig kokos- och sojavax och har en magisk och fräsch doft som påminner om nymånen. Släpp det gamla och välkomna det nya. Lämna mörkret bakom dig och gå mot ljuset!

- Toppnoter - apelsin, bergamott, aldehydiska
- Hjärtnoter - lingon, blåbär, hallon, svarta vinbär
- Basnoter - vanilj
- Kristall: Svart månsten

Svart månsten är en kristall som sägs ha starka spirituella egenskaper och kan vara till hjälp vid en nystart under nymånen. Här är några sätt på vilka svart månstens egenskaper kan hjälpa dig:

1. Jordning och stabilitet: Svart månsten sägs hjälpa till att skapa en känsla av jordning och stabilitet. Vid en nystart kan det vara viktigt att ha en stabil grund att stå på och svart månsten kan hjälpa dig att hitta den stabiliteten inom dig själv.

2. Skydd och avskärmning: Svart månsten sägs ha en skyddande energi som kan hjälpa till att avskärma negativitet och oönskade energier. Vid en nystart kan det vara viktigt att skydda dig själv från eventuella hinder eller negativa krafter som kan dyka upp på vägen.

3. Intuition och inre visdom: Svart månsten sägs hjälpa till att stärka intuitionen och den inre visdomen. Vid en nystart kan det vara viktigt att lyssna på din inre röst och följa ditt hjärta. Svart månsten kan hjälpa dig att ansluta till din intuition och ta beslut som är i linje med din sanna väg.

4. Förändring och transformation: Svart månsten sägs ha en kraftfull energi som kan hjälpa till att främja förändring och transformation. Vid en nystart kan det vara viktigt att vara öppen för förändring och att släppa taget om det som inte längre tjänar dig. Svart månsten kan hjälpa dig att navigera genom förändringar och stödja din personliga utveckling.

Genom att använda svart månsten under en nymåne kan du dra nytta av dess spirituella egenskaper och skapa en kraftfull och meningsfull nystart i ditt liv.

SÄKERHETSRÅD:

Klipp veken innan du tänder ljuset. Brinna i 1-2 timmar vid första användningen. Ta bort kristallerna innan du tänder ljuset. Placera på en stabil yta. Håll borta från brandfarliga material. Släck på rätt sätt. Undvik drag.

Kristallernas egenskaper är inte vetenskapligt bevisade, utan man tror på de man själv vill.


Bergskristall - 50g

Woops, här var de visst slut...

Mosaik amazonit, måne

Woops, här var de visst slut...

Grön diopsid, rå

49 kr 25 kr