Andekvarts, små kluster

  • 249 kr
Dela

Andekvarts, ser ut som snö glittrande och är en kristall av harmoni, anpassning och ökad andlig tillväxt. Även känd som kaktuskvarts, tar denna pärla sina kreativa namn från sitt spännande utseende. Visuellt består andekvarts av en huvudädelsten (till exempel ametist, citrin, klarkvarts eller rökkvarts) med många andra mindre kristaller som pryder dess yta. För dem som vill belysa sin andliga väg kan kristallen vara din perfekta guide.

Ametist andekvarts  - Mjukare i nyanser av lila eller drömmande djuplila, är här för att öppna och ansluta till ditt kronchakra, hjälpa dig att rycka av dig negativa fästen och ger dig en berusande dos av medkänsla för att vägleda dig genom alla övergångsfaser.

Citrin andekvarts - Varm och strålande, är här för att rensa ut ditt solar plexus chakra. Denna sten hjälper dig också att finjustera din uppmärksamhet och energi för att manifestera personlig magi och omfamna ditt högre jag.

Andekvarts strålar ut med ljus, kristallenergi och höga vibrationer. Det är en sten som vill att du ska leva i harmoni, hålla kontakten med dina kamrater och hjälpa till att göra det inre hårda arbetet lite lättare tack vare dess helande energi. Om du har hållit fast vid saker du behöver släppa taget om, kämpat med självmedkänsla och allmänt känt dig frånkopplad till ditt högre jag, hjälper andekvarts  dig att hitta din väg till uppstigning. Det är en kristall som handlar om tillväxt, tröst och att frigöra negativa energier som kan hålla oss på plats.

Chakra: kronchakra & solar plexus chakra

Ursprung: Sydafrika

Kristallernas egenskaper är inte vetenskapligt bevisade, man tror på det man själv vill. 

Cirka 3-5 cm långa