INNER BALANCE - I AM BALANCED KRISTALLJUS

  • 399 kr
Dela

Upptäck en värld av kreativitet och skapande hos Mimitista! Våra exklusiva doftljus med kristaller är tillverkade av 100% naturlig kokos- och sojavax och erbjuder en magisk och lugnande doft som sägs främja inre lugn. Låt oss hjälpa dig att släppa negativa mönster och stress. Istället kan du omfamna ljuset och harmonin som våra ljus ger. Ta en paus från vardagens stress och skapa en atmosfär av lugn och frid med våra kristallljus. Välkommen till en värld av avkoppling och inre balans hos Mimitista!

- Toppnoter: Citrus, Päron, Citron
- Hjärtnoter: Iris, Jasmin, apelsinblomma, Viol
- Basnoter: Patchouli, Musk, Amber, Vetiver, Vanilj
- Kristall: Lavendelkvarts

Lavendelkvarts är en kristall som sägs ha egenskaper som främjar inre lugn och spirituell harmoni. Dess energi sägs vara mild och lugnande, vilket kan hjälpa till att skapa en känsla av ro och frid inom dig.

Lavendelkvarts sägs också hjälpa till att öppna och balansera hjärtchakrat, vilket är energicentrumet för kärlek, medkänsla och harmoni. Genom att balansera hjärtchakrat kan kristallen hjälpa till att frigöra negativa känslor och blockeringar som kan hindra inre lugn och frid.

Denna kristall sägs också främja självkärlek och acceptans, vilket kan vara viktigt för att skapa inre lugn. Genom att arbeta med lavendelkvarts kan du uppmuntras att älska och acceptera dig själv precis som du är, vilket kan skapa en känsla av inre frid och harmoni.

Kristallernas egenskaper är inte vetenskapligt bevisade, utan man tror på de man själv vill.