MANIFEST BALANCE - I AM BALANCED LJUS (30cl)

  • 399 kr
Dela

MIMITISTAs ljuskollektion är infuserad med kraften från kristaller för olika syften och mål. Våra handgjorda ljus är valda för sina unika egenskaper och energier. Oavsett om du söker lugn, manifestation av drömmar eller självkärlek, har vi ett doftljus för dig. 

Upptäck naturens magi genom vår kollektion.

Våra ljus innehåller inga parabener eller ftalater, vaxet är tillverkat i Sverige av sojabönor och är fria från GMO. De är även veganska och sprider en utmärkt doft.


- Toppnoter: Citrus, Päron, Citron
- Hjärtnoter: Iris, Jasmin, apelsinblomma, Viol
- Basnoter: Patchouli, Musk, Amber, Vetiver, Vanilj
- Kristall: Lavendelkvarts

Lavendelkvarts är en kristall som sägs ha egenskaper som främjar inre lugn och spirituell harmoni. Dess energi sägs vara mild och lugnande, vilket kan hjälpa till att skapa en känsla av ro och frid inom dig.

Lavendelkvarts sägs också hjälpa till att öppna och balansera hjärtchakrat, vilket är energicentrumet för kärlek, medkänsla och harmoni. Genom att balansera hjärtchakrat kan kristallen hjälpa till att frigöra negativa känslor och blockeringar som kan hindra inre lugn och frid. Denna kristall sägs också främja självkärlek och acceptans, vilket kan vara viktigt för att skapa inre lugn. Genom att arbeta med lavendelkvarts kan du uppmuntras att älska och acceptera dig själv precis som du är, vilket kan skapa en känsla av inre frid och harmoni.

Vikt: 220g

Brinntid: ca 40h

Kristallernas egenskaper är inte vetenskapligt bevisade, utan man tror på de man själv vill.