Grön apofyllit kluster - A

  • 888 kr
Dela

Grön apofyllit bär kärlekens energi, bidrar med att  ge fred, harmoni och överflöd i ditt utrymme.

Den sägs kunna ena och balansera energin i ditt hjärtchakra. Allt som inte hör hemma i ditt hjärta och får dig att inte uppleva kärlek i sin fulla härlighet kommer att elimineras. Grön apofyllit kommer att ge klarhet i alla typer av situationer som involverar dig och de människor du älskar. Den tros stärka ditt beslutsfattande eftersom du kommer att kunna se alla sidor av en fråga. Du tros förstå ditt ego eller rädsla och få en bättre förståelse för livet och kärleken. 

Grön apofyllit kan hjälpa dig när du har svårt att släppa människor eller saker som inte längre är bra för dig. Det kommer att stödja dig när du går igenom de olika stadierna av en förlust eller ett uppbrott. Energierna i denna kristall hjälper dig när du lär dig att förlåta och läka från smärtan. Grön apofyllit tros hjälpa med din ångest som stör din inre balans och får dig att tänka negativa tankar. Det kommer att eliminera allt i ditt hjärta och sinne som gör dig känslomässigt förlamad, återhållsam eller kvävd. 

Ha denna kristall med dig om du vill komma åt din lekfullhet till livet och ditt förhållande, då kan du verkligen ha roliga och oförglömliga stunder med din partner. Den kommer att visa dig hur du kan släppa loss då och då och lämna alla dina vuxna bekymmer!

Du kan använda denna kristall när du vill bekämpa känslor av stress eftersom det kommer att ge dig energi med lätthet, lycka och avkoppling. Grön apofyllit kan rena din kropp och själ från allt negativt skräp. Denna kristall fungerar särskilt bra med att bli av med alla känslomässiga trauman i kroppen. Det kommer att vägleda dig i att upptäcka ditt sanna jag och låta dig släppa alla dåliga tankemönster och beteenden.

Denna kristall ger dig modet att vara sann mot dig själv genom att öppna och aktivera dina chakran, vilket gör att den här kristallen passar perfekt under meditation. Bra på att eliminera gamla vanor, så det kan öppnas nya dörrar för dig. Om du är någon som inte gillar förändring, kommer Green apofyllit att uppmuntra dig att omfamna det eftersom det kan leda dig till din egen tillväxt. Med din ökade beslutsamhet, motivation och kreativitet hjälper kristallen dig att hitta framgång inom områden som du har problem tidigare. Denna kristall kommer att ge glädje och överflöd, samt främja självständighet som smälter bort alla dina tvivel och osäkerheter om dig själv. Om du har problem med att fokusera på dina mål, särskilt dina ekonomiska mål, tros den här kristallen förbättra din förmåga att hålla fokus på dina uppgifter, vilket leder till mer tillfredsställelse och framgång. Det är känt för att ge styrka och stabilitet till alla som bär eller använder denna kristall. Det hjälper dig att förvandla dina idéer, mål och drömmar till verklighet.

Grön apofyllit kan låsa upp hjärtchakrat och inspirera dig att släppa dina gamla känslomässiga sår och känslomässiga bagage. När dina negativa känslor börjar smälta bort kommer det att balansera din aura och hjälpa dig att uppnå tillfredsställelse och övergripande välbefinnande. Det är en kristall av ren glädje och helande ljus. Energierna från kristallen kommer att påminna dig om ditt inre barn och föra dig tillbaka till glädje och lätthet att vara. Grön apofyllit hjälper dig att släppa dina undertryckta känslor, övervinna dina rädslor, bekymmer och ångest när det gäller kärlek och relationer. Den kommer att lugna er oro och hindra er från att tolerera er osäkerhet. Även tros den också kunna påminna dig om att förlåta dig själv för dina brister såväl som förlåta andra för deras.

Chakra: Hjärt, kron och Tredje öga chakra

Ursprung: Indien

Vikt: 400g

Kristallernas egenskaper är inte vetenskapligt bevisat, utan man tror på det man själv vill.