The complete tarot and oracle journal

  • 339 kr
Dela

Lås upp hemligheterna bakom den mystiska konsten att läsa kort och registrera dina insikter med denna vackra dagbok

Håll den här underbara dagboken tillsammans med din samling av tarot- och orakelkortlekar för att låsa upp hemligheterna bakom dina avläsningar och väcka ditt medvetande.

The Complete Tarot & Oracle Journal är mer än bara en dagbok, det är ett verktyg för att trimma ditt minne och ge dig större insikt i ditt undermedvetna. Att använda den här journalen hjälper dig att komma ihåg och tolka dina avläsningar med mer precision och detaljer, och hjälpa dig att förverkliga budskapen i korten.

Tidskriften innehåller en användbar introduktion till kortläsning, läsövningar, anteckningar om skillnaderna mellan orakel- och tarotläsningar och förslag på uppslag att arbeta med.

En fantastiskt vacker bok med utsökt finish, den här journalen är designad speciellt för att du enkelt ska kunna hålla ett register över dina kortavläsningar och är helt kompatibel med alla kortlekar som utökar möjligheter för andligt arbete med tarot- och orakeluppsättningar.

Ta ett kortlek och din favoritpenna (eftersom vi vet att du har en) och öppna dig för de meddelanden som väntar dig

Denna lyxutgåva har två bandmarkörer, två metallförslutningar, guldförgyllda kanter och guld- och silverfolie tryckt på omslaget. Ett sant och varaktigt minnesmärke.

Författare: Selena Moon

ISBN: 9781922579621

Språk: Engelska

Utgiven: 2022-11-03

Förlag: ROCKPOOL PUBLISHING

Antal sidor: 208