Blå flourit cuddle

  • 89 kr
Dela

Blå fluorit är en vacker sten som fångar ögat och själen med sina mjuka, ettriga blå nyanser. Dess kristaller strålar en inre ljus som är lugnande och energigivande, och dess förmåga att stärka och stabilisera auran gör den till en utmärkt följeslagare för dem som utför djupt inre arbete. Blå fluorit har en jordande effekt samtidigt som den öppnar upp för de högre chakrorna, vilket gör den perfekt för dem som söker andlig vägledning.

Blå fluorit har många fördelar, särskilt inom det mentala och andliga området. Den kan rena och transformera känslor som håller en tillbaka samt ge klarhet och lugn mitt i kaoset. Stenen kan balansera humörsvängningar, stärka kommunikation och intuition samt främja en känsla av frid och harmoni.

Genom att skölja bort negativa energier och karmiska mönster öppnar blå fluorit upp möjligheten att nå ens högsta potential och leva i enlighet med ens sanna jag. Den är en sten som vägleder oss mot inre frid och hjälper oss att utveckla en förståelse för vår plats i det större universum.

Chakra: Tredje ögat och Halschakrat

Ursprung: Mexico

Kristallernas egenskaper är inte vetenskapligt bevisade, utan man tror på det man själv vill.