Regnbågstitaniumkvarts kluster

  • 129 kr
Dela

Regnbågstitaniumkvarts, är en typ av organisk kvarts som har genomgått en vakuumförseglad uppvärmningsprocess för att värmeinfusera sällsynta metaller som guld eller niobium. Renade metaller bildar en stark, hållbar förbindelse med kvarts, vilket ger färg som inte kan tas bort genom skrapning eller repning. Cyan, indigo eller lila ädelstenar bildas ofta av aurakvarts, med alla tre färgerna ofta närvarande samtidigt, och levererar energier i styrka, kärlek, säkerhet och jordning.

Kristallen sägs kunna  användas som ett energiverktyg för att rena och omvandla negativ energi från oss själva och vår omgivning, samt för meditation på grund av förmågan att förstärka inre frid och lugn och skydda mot sjukdomar och negativitet. 

Sägs vara en mycket kraftfull och skyddande sten, symboliserar styrka, mod och beslutsamhet, och hjälper till att rensa bort negativ energi och främja positiva vibbar. Är en fantastisk och unik kristall som inkorporerar egenskaperna hos både kvarts och titanium, då den besitter styrkan och kraften hos titanium samt klarheten och läkande egenskaperna hos kvarts och är en utmärkt sten för att rena och balansera chakrorna och främja övergripande hälsa och välbefinnande. Regnbågstitaniumkvarts hjälper också till att skapa balans i känslorna, vilket kan vara användbart för dem som kämpar med depression eller ångest, och sänder ut en hög frekvens som kan hjälpa dig att känna dig bättre om dig själv och ditt liv. En titaniumkristall hjälper till att frigöra negativa känslor och ersätta dem med positiva, samtidigt som den balanserar känslorna, lugnar sinnet och skyddar mot negativa energier.

Chakra: Alla

Ursprung: Brasilien

Kristallernas egenskaper är inte vetenskapligt bevisade, utan det är upp till var och en att tro på det man själv vill.