Native Soul Handcrafted Smudge Rökelse - Palo Santo & Lavendel

  • 59 kr
Dela

Vi presenterar Native Soul Handcrafted Smudge Rökelse, en premiumprodukt som är handgjord med yttersta omsorg och precision. Den ekologiska indiska rökelserna Native Soul Palo Santo Line från det välrenommerade varumärket Green Tree har Palo Santo som sin huvudingrediens.

Native Soul Handcrafted Smudge Rökelse i den lugnande doften av Palo Santo & Lavendel. Tillverkad med naturliga örter och eteriska oljor skapar denna rökelseblandning en lugnande doft som renar ditt utrymme och främjar avslappning.

Palo Santo, även känt som "Heligt trä", har använts i århundraden i andliga övningar för att rensa negativ energi och främja välbefinnande. Lavendel, å andra sidan, är känt för sina avslappnande egenskaper och har använts för att lugna sinnet och minska stress.

Native Soul Handcrafted Smudge Rökelse kombinerar dessa två naturliga ingredienser för att skapa en unik och lugnande doft som kommer att lugna dina sinnen. Varje pinne är noggrant handgjord och brinner rent, utan några hårda kemikalier eller syntetiska dofter.

Denna förpackning med rökelse innehåller 8 pinnar, var och en mäter cirka 10 tum i längd. Den är perfekt att använda under meditation, yoga eller när som helst du vill skapa en fridfull atmosfär i ditt hem.

Upplev de lugnande fördelarna med Palo Santo och Lavendel med Native Soul Handcrafted Smudge Rökelse. Den är det perfekta tillskottet till din självvårdrutin, och den är en omtänksam gåva för alla som söker balans och avslappning i sitt liv.

Beställ nu och upplev kraften hos Native Soul Handcrafted Smudge Rökelse!


Lepidolit armband, 8mm

Woops, här var de visst slut...

Ametist, armband 6mm (hög kvalité)

Woops, här var de visst slut...

Ametist, ljuslykta

Woops, här var de visst slut...