Silkes flourit armband, 8mm (hög kvalité)

  • 329 kr
Dela

Silkes fluorit (även känd som "sammetsfluorit") är helt ogenomskinlig och har ett silkeslent, fibröst utseende. Dessa skönheter har samma metafysiska egenskaper som andra typer av fluorit, men de har en fin mildhet över sig som möjliggör en mjukare beröring med sina helande egenskaper.

Flourit betydelse kombinerar frid, positivitet och hjärtöppnande vibrationer till ett kraftfullt effektivt energiverktyg. Genom att balansera och rensa ditt hjärtchakra och ditt tredje ögats chakra och kronchakran, kan flourtiens betydelse rena ditt hjärta och ditt huvud från negativ energi eller begränsande övertygelser så att du kan leva ditt liv fullt ut utan att hålla tillbaka. Genom att ansluta till denna kristall kan du låta dina drömmar flöda och låta din ande flöda fritt, vilket gör dig redo för framgång i att manifestera dina drömmar och förverkliga dina önskningar.

Detta är en särskilt användbar kristall att ha på jobbet när fientliga eller motsatta krafter omger dig. Det är också en kraftfull kristall för att avvärja negativa energier som hotar dina personliga relationer.

Chakra: Hjärt-, tredje ögat & Kronchakrat

Ursprung: Asien

Kristallernas egenskaper är inte vetenskapligt bevisat, utan man tror på de man vill.