Tri-color eye armband 8mm

  • 249 kr
Dela

Detta trefärgade armbandet består av falköga, oxöga och tigeröga vilket blir att det visas tre strålande iögonfallande färger.

Tigeröga är en naturlig läkande sten för skydd och jordning, den är särskilt skyddande under resor. Det trefärgade tigeröga  armbandet förbättrar din viljestyrka, integritet och korrekt användning av din inre kraft. Den ökar också lycka och ger välstånd, ofta i form av pengar. Den kan också hjälpa dig att få klarhet. Ger också en boost till din personliga kraft.

Falköga även kallad blå tigeröga, påminner om ögat hos en rovfågel. Denna blåguldvariant är faktiskt fasen i utvecklingen av tigeröga innan kvartsersättningen av Crocidolite har förändrats till järnoxid, vilket behåller den ursprungliga gråblåa asbestfibrerna. Falköga anses vara den mest auktoritativa av ögonstenarna, avvärjer mardrömmar, skyddar en från illvilja och svartsjuka och ger djupare insikter och medvetenhet så att man kan se bortom det uppenbara.

Oxöga, är en sten av skydd och en sten av jordad balans. Precis som vanlig tigeröga är den en kristall av skydd och en sten av jordad balans. Ord förknippade med oxöga är självförtroende och självvärde. Den hjälper till att ge motivation och kan hjälpa till att förbli avslappnad och centrerad när du är omgiven av kaos.  Sägs även också väcka dina inre talanger och är en utmärkt balanserande sten.

Chakra: Solar plexus, sakral, rot chakra

Ursprung: Sydafrika 

Kristallernas egenskaper är inte vetenskapligt bevisat, utan man tror på de man själv vill.