Superblå larimar, trumlad (m)

  • 299 kr
Dela

Den här varianten kallas för subtil då det inte förekommer så mycket mönster i den men otroligt vacker ändå.

Larimar är en mycket sällsynt variant av Pectolite, färgad blå av koppar, som endast kan hittas i Dominikanska republiken. Den är även känd som Atlantis stenen, på grund av tron att Dominikanska republiken en gång var en del av den förlorade kontinenten Atlantis. Upptäckten av Larimar förutsades 30 år tidigare av profeten Edgar Cayce, som sa att en blå sten skulle hittas på en karibisk ö som var en kraftfull helande och kommunikationskristall.

Larimar sägs ha en stark koppling till himlen och havet, vilket tros skapa en lugnande effekt som främjar avslappning och lugn. Dess påstådda förmåga att lindra ångest sägs göra den till en perfekt kristall för individer med ångestsymtom. Den sägs koppla till halschakrat, vilket gör den effektiv för att lindra kommunikationsproblem.

Larimar sägs vara en utmärkt kristall för meditation och kommunikation med högre riken. Den tros även hjälpa till att släppa taget om destruktiva känslor och beteenden, vilket underlättar vår spirituella utveckling. Den påstådda harmoniska energin från Larimar sägs också hjälpa till att uppnå lugn och avkopplande sömn, vilket gör den till en idealisk kristall att ha vid sängen.

När du köper något så värdefullt som Larimar är det viktigt att vara försäkrad om att din investering är väl genomtänkt. Så vad erbjuder vi för kvalité av Larimar? 

Superblå Larimar kommer från de djupaste Larimar ådrorna 300 meter under marken. På grund av dess begränsade tillgång och popularitet bland samlare har Larimar blivit otroligt värdefullt. Larimar kallas ibland 'det blåa guldet'.

I våra larimar blandas kvaliteterna AAA, Superblå och Fraktal för att erbjuda er en variation av hög kvalité!

- AAA TOPPKVALITET är den mest eftertraktade och önskade av en rad köpare, inklusive konstsamlare. När man nämner Larimar, tänker de flesta människor direkt på denna höga kvalitet.

- SUPERBLÅ LARIMAR är den mest spektakulära av dem alla! Det är en sällsynt och värdefull variant av Larimar som är svår att hitta. De blå nyanserna är så levande att de nästan känns overkliga.

- FRAKTAL LARIMAR är en av naturens mest fantastiska skapelser. Det är en annan sällsynt variant av Larimar som är svårare att hitta och har ett högre värde. Den visar en vacker och detaljerad struktur av naturliga fraktaler.

NOTERA!

Larimar är ljuskänslig, vilket innebär att den bleknar om den ofta exponeras för ljus. När den inte används eller bärs, förvara den på en mörk plats.

Storleken varierar från 2cm upp till 3cm

Chakra: Halschakrat

Element: Vatten

Zodiak: Lejonet, Fiskarna

Ursprung: Dominikanska republiken