Native Soul Handcrafted Smudge Rökelse - Palo Santo & Drakblod

  • 59 kr
Dela

Vi presenterar Native Soul Handcrafted Smudge Rökelse, en premiumprodukt som är handgjord med yttersta omsorg och precision. Den ekologiska indiska rökelserna Native Soul Palo Santo Line från det välrenommerade varumärket Green Tree har Palo Santo som sin huvudingrediens.

Native Soul Handcrafted Smudge Rökelse i den förföriska doften av Palo Santo & Drakblod. Denna unika blandning av naturliga ingredienser är skickligt framställd för att rena dina levande utrymmen och skapa en lugn och fridfull miljö.

Palo Santo, även känt som "Heligt trä", är ett heligt träd som är infött i Sydamerika. Det har använts i århundraden i andliga ritualer för att rena negativa energier och främja välbefinnande. Drakblod, å andra sidan, är en hartssubstans som utvinns från Croton lechleri-trädet i Amazonas regnskog. Den har traditionellt använts för sina läkande egenskaper och för att avvärja negativa energier.

Native Soul Handcrafted Smudge Rökelse kombinerar dessa två kraftfulla ingredienser för att skapa en vacker och lugnande doft som fyller ditt utrymme med positiv energi. Rökelsepinnarna är tillverkade med naturliga örter och eteriska oljor, vilket säkerställer att de brinner rent och producerar en vacker doft utan några hårda kemikalier.

Denna förpackning med rökelse innehåller 8 handgjorda pinnar, var och en mäter cirka 10 tum i längd. De är perfekta att använda under meditation, yoga eller när som helst du vill skapa en lugn och fridfull miljö.

Upplev fördelarna med Palo Santo och Drakblod med Native Soul Handcrafted Smudge Rökelse. Det är det perfekta tillskottet till din andliga eller självvårdrutin, och det är en omtänksam gåva för alla som söker balans och harmoni i sitt liv.

Beställ nu och upplev kraften hos Native Soul Handcrafted Smudge Rökelse!