Trollspö med stjärna, olika mineraler

  • 399 kr
  • 200 kr

Dela

Obsidian betydelser kan ge ett liv fullt av frid, självkärlek, tålamod och lycka. Obsidian står för sanningen i allt - det vackra och det fula, det goda och det dåliga. Den kommer säkerligen att hjälpa dig att bättre förstå både ljuset och mörkret i din själ. Dessutom kan denna sten hjälpa dig att vända dig bort från det mörkret för att acceptera ljus och kärlek. Obsidian kan också lugna alla typer av aggressiv energi med tydligt tålamod. Som ett resultat kommer du att kunna få kontroll över utmaningarna och hitta självacceptans.

Zebra kalcit är en sten av motivation, välstånd, kraft, fysiskt helande, personlig vilja och sinnesfrid. Aktiverar alla sju chakran för att hjälpa till med andligt uppvaknande, transformation, självupptäckt och självläkning. Den jordande kraften hos Zebra kalcit hjälper också till att lindra ångest, öka din insikt, empati och inre frid.

Regnbågsfluorit, nyckeln till att arbeta med den är att programmera den med en avsikt. Precis som med alla andra kristaller egentligen. På så sätt blir du påmind om ditt mål varje gång du tittar på stenen och kan sedan vidta åtgärder för att få liv i den. Regnbågsfluorit anses vara en särskilt bra kristall för att hjälpa till med fokus, tydligt tänkande och kreativ inspiration. "Dess virvlande band av grönt, lila och blått har en lugnande effekt på både sinne och kropp," tillägger Van Doren. Hon anser att det är en bra allierad på jorden att ha till hands när du jobbar, studerar eller bara hoppas på en kylig men produktiv dag. Denna kristall kan också användas för att hålla intentioner som inre harmoni, frid och lugn. Fördelar med regnbågsfluorit är att den stödjer produktivitet, även inre harmoni som då ger en lugnande effekt. Även hjälper till med kreativitet och intuition.  

Kristallernas egenskaper är inte vetenskapligt bevisat, utan man tror på de man själv vill.