Native Soul Handcrafted Smudge Rökelse - Palo Santo & Sweetgrass

  • 59 kr
Dela

Vi presenterar Native Soul Handcrafted Smudge Rökelse, en premiumprodukt som är handgjord med yttersta omsorg och precision. Den ekologiska indiska rökelserna Native Soul Palo Santo Line från det välrenommerade varumärket Green Tree har Palo Santo som sin huvudingrediens.

Native Soul Handcrafted Smudge Rökelse i den söta och heliga doften av Palo Santo & Sweetgrass. Denna rökelseblandning är skickligt framställd för att rena och rena dina levande utrymmen och skapa en känsla av lugn.

Palo Santo, även känt som "Heligt trä", har använts i århundraden i andliga övningar för att rensa negativ energi och främja läkning. Sweetgrass, å andra sidan, är en helig ört som används av ursprungsamerikanska stammar för rening och för att attrahera positiv energi.

Native Soul Handcrafted Smudge Rökelse kombinerar dessa två naturliga ingredienser för att skapa en unik och söt doft som kommer att rena och rena ditt utrymme samtidigt som den främjar en känsla av lugn. Varje pinne är noggrant handgjord med naturliga örter och eteriska oljor, vilket garanterar en ren förbränning utan några hårda kemikalier.

Denna förpackning med rökelse innehåller 8 pinnar, var och en mäter cirka 10 tum i längd. Den är perfekt att använda under meditation, yoga eller när som helst du vill skapa en fridfull och renad atmosfär i ditt hem.

Upplev de heliga fördelarna med Palo Santo och Sweetgrass med Native Soul Handcrafted Smudge Rökelse. Den är det perfekta tillskottet till din andliga eller självvårdrutin, och den är en omtänksam gåva för alla som söker rening och lugn i sina levande utrymmen.

Beställ nu och upplev kraften hos Native Soul Handcrafted Smudge Rökelse!