Vivianit kluster (hög kvalité)

  • 2 222 kr
Dela

Vivianit är en sten av frid, kärlek, medkänsla, omtanke och andlig belysning.

Att bära denna kristall kan vara omvälvande för dig, som inte uppskattar din egen kropp. Det är en utmärkt kristall, för att övervinna nervositet och oro för andras åsikter om dig. Vivianit uppmuntrar dig att fortsätta leva ett tillfredsställande även lyckligt liv oavsett åldrandeprocess.

Vivianit uppmuntrar till tålamod och förståelse om du är vårdare av sjuka, funktionshindrade eller äldre släktingar. Använd den här kristallen för att skapa en gradvis men betydande förändring i svåra eller stillastående situationer.

Vivianit uppmuntrar dig att vara medkännande mot dig själv och andra. Den vill att du ska se livet med ett öppet hjärta.

Vivianit hjälper till att ta bort negativitet från dina tankar även rensa disharmoniska energier från ditt aurafält. Att använda denna kristallen kommer att skingra självförvållade känslomässiga sår, även öka din självkänsla. Den uppmuntrar dig att se människor genom en mer medkännande lins. Den stödjer känslor av osjälviskhet och generositet mot dig själv och andra.

Chakra: Hjärtchakra 

Ursprung: Sydamerika 

Kristallernas egenskaper är inte vetenskapligt bevisat, utan man tror på de man själv vill.