Pegmatit/unicorn stone cuddle

  • 89 kr
Dela

Bjud in i fred, lugn och känslomässig läkning med Unicorn Stone!

Unicorn Stone är en kraftfull, men skonsam kombination av rosa turmalin, lepidolit, rökkvarts och cleavelandite, Unicorn Stone (vårt ursprungliga namn för den senaste upptäckten) är stödjande i tider av utmaning, uthållighet och känslomässig helande. Unicorn Stone för in lugn, stillhet, glädje, empati, positivitet och säkerhet, och hjälper oss att ta det djupa andetag in för att släppa den uppdämda rädslan, ångesten och spänningen som vi kan hålla fast vid, och sedan fortsätta gå framåt med vårt hjärta öppna för vad världen kommer att ge oss. Unicorn Stone är nyligen hittad i Madagaskar.

Denna resonerande pegmatit som består av:

Lepidolit – Lugnande sten med naturliga litiuminneslutningar som hjälper mot ångest, sömnlöshet, rädsla eller polariserade känslor


Rosa turmalin – sten av kärlek, medkänsla, känslomässigt helande, empati, humanitärism och självkärlek.


Rökkvarts –  som jordar och stabiliserar, är ett naturligt filter för tät, skrämmande eller negativt uppfattad energi.


Clevelandit – Hjälper oss att vara närvarande i nuet och förflytta oss säkert genom utmanande omständigheter eller tider av djupgående förändringar. Denna tabellformade variant av Albite fokuserar på livet som bekräftar positiva förändringar som uppstår när man möter svåra situationer.
Sammantaget är denna kraftfulla men skonsamma kombination stödjande för tider av utmaning, uthållighet och känslomässig helande. Unicorn Stone för in lugn, stillhet, glädje, empati, positivitet och säkerhet, och hjälper oss att ta det djupa andetag in för att släppa den uppdämda rädslan, ångesten och spänningen som vi kan hålla fast vid, och sedan fortsätta gå framåt med vårt hjärta öppna för vad världen kommer att ge oss.

Chakra: Hjärtchakra

Ursprung: Madagaskar

Kristallernas egenskaper är inte vetenskapligt bevisade, utan man tror på de man själv vill.