Röd/ Rubellit turmalin armband 8mm

  • 149 kr
Dela

Rubellit turmalin även känd som röd turmalin, är en kristall för det fulländade hjärtat - en som är stark, vital och full av passion för kärlek och livet. Den här turmalins kombination av levande rosa och rubinröd färgenergi skapar ett vibrationsmönster som resonerar djupare med hjärtchakrat än andra hjärtstenar. Den länkar inte bara till jordens hjärta, utan öppnar sig för kärlek som går bortom mänskliga relationer och når ut till universum.

Rubellit turmalin stimulerar inte bara hjärtchakrat utan även rotchakrat, vilket ger ett ökat flöde av prana, eller livskraftsenergier, för att vårda och läka den känslomässiga kroppen.  Dess grundinflytande ökar en livslust och för livlig interaktion med andra.  Det hjälper till att återuppliva passion och glädje i sexualitet och hjälper till att göra dedikerade åtaganden baserade på kärlek.

Rubellit turmalin stärker förmågan att förstå kärlek, och främjar kreativitet på sätt att föra ut kärleken i världen. Det hjälper en att vara livlig och sällskaplig, men uppmuntrar också till taktfullhet och flexibilitet. Sägs kunna användas för att harmonisera de feminina energierna inom båda könen och ger styrka till kvinnor i känslomässiga utmaningar.

Inte att förväxla med rubin, rubellit är faktiskt ett annat namn för röd eller mörkrosa turmalin.  Ibland kallas det också 'rubellit turmalin' för att tydliggöra vad det är för kristall.

Chakra - Hjärt & rotchakra

Ursprung: Madagaskar

Kristallernas egenskaper är inte vetenskapligt bevisat utan man tror på de man själv vill.