Persikomånsten med solsten chips 50g

  • 65 kr
Dela

Utnyttja månens och solens magi med denna persikomånsten med solsten. Den representerar både det gudomliga feminina och maskulina!

Persikomånsten med solsten, är en magisk kristall från Madagaskar. Den döptes till "gudomlig integration" eftersom månen representerar det gudomliga feminina och solen representerar det gudomliga maskulina.  Dessa två tillsammans ger och stödjer gudomlig integration. Den hjälper dig att balansera din feminina och maskulina energi.  Kristallen är en pärla som ökar kreativiteten och ger konstnärlig inspiration. Den är också en perfekt manifestationssten – särskilt när det gäller att manifestera kreativa idéer och projekt. Kristallen hjälper dig att känna igen och manifestera din potential och är ett utmärkt verktyg för att utveckla färdigheter. Persikomånsten med solsten är månstensfamiljens känslomässiga healer, som hjälper dig att se under ytan av dina utmaningar, känna dina känslor och följa med strömmen. Magin från denna mineral förbättrar också drömminnet även utnyttjar månfasernas kreativa krafter. När ett beslut måste tas, erbjuder den här kristallen klarhet och förmågan att agera i samförstånd med ett större syfte. Den bidrar också till uppvaknande, ökar entusiasmen och lyfter ditt humör. Den hjälper dig att se glaset som halvfullt även som ett resultat kunna skaffa kunskap även visdom som hjälper dig att manifestera välstånd. Den hjälper dig även att fylla dig med optimism, öppenhet, värme och inspirerar till medvetenhet även medskapande. Perfekt när du mediterar, även på ditt altare. Eller varför inte på din arbetsplats när du behöver öka din kreativitet? 

Då den här kristallen innehåller 2 olika mineraler sammansättningar, så har den även mer energier då solsten har en mer eldig energi, medans persikomånsten har en mer lugnande energi. Sammansättningen av persikomånsten och solsten skapar stor harmoniserande Yin- och Yang-energi som hjälper till att balansera vår energi. Den sägs också vara väldigt användbar för att öka fertilitet, bra att ha med sig när de är dags för barnet att komma till världen eller när man är inriktad på att bli gravid. Persikomånsten med solsten passar båda män och kvinnor. Det, är en utmärkt kristall för att balansera humörsvängningar då den ger lugn men även hjälp för att uttrycka känslor. Den förstärker även att hitta inspiration även din intuition. Den hjälper till att ge glädje och stödjer dem som ofta känner sig negativa eller har tvivel på sig själv. Den återställer självvärdet, ökar modet och hjälper bäraren att stå vid sina slutgiltiga beslut när det behövs. Den hjälper människor som inte vet hur man säger "nej".

Chakra: Kronchakra / Solar Plexus / Sakral 

Ursprung: Madagaskar

Kristallernas egenskaper är inte vetenskapligt bevisade, utan man tror på de man själv vill.