Rosa lithium kvarts - rå

  • 99 kr
Dela

Rosa litihumkvarts är ren klar kvarts med inneslutningar som är magentafärgade. Det är närvaron av litium som gör denna kvartskristall så speciell. Litiumet som finns i denna kvarts är samma mineral som används i antidepressiv medicin, men i sin rena form när det kommer ut ur jorden. I kombination med klarkvarts sägs de förstärka  litiums naturliga antidepressiva egenskaper.

Litiumkvarts är mycket populär för sina metafysiska egenskaper och ger känslomässig frid, stressfrigörelse och avslappning. Den är kraftfull men ändå en mild healer som balanserar hjärnan även dina känslor.

Rosa litiumkvarts sägs vara lugnande även rogivande, litiumkvarts lyfter de mentala och känslomässiga kropparna, samtidigt som den försiktigt flyttar undertryckt ilska och sorg till ytan så att den kan läkas. Den kan också läka känslomässiga problem från tidigare liv. Vibrationen av denna sten sägs kunna hjälpa mot stress, depression även ångest, och är en utmärkt meditationssten som kommer att öka djupet i din inre resa.

Chakra: ALLA

Ursprung: Brasilien 

Kristallernas egenskaper är inte vetenskapligt bevisat, utan man tror på de man själv vill.