Sodalitblå kvarts cuddle

  • 89 kr
Dela

Kan innehålla spår av pyrit!

Sodalit är en kristall som ofta används för att främja andlig utveckling och uppvaknande. När den kombineras med kvarts och pyrit får den ytterligare egenskaper och energier. Här är några spirituella egenskaper som kan förknippas med sodalit som innehåller kvarts och pyrit:

Sodalit hjälper till att öppna upp och stärka den andliga kommunikationen. Det kan underlätta att få kontakt med guider, änglar och andliga väsen. Kombinationen av sodalit, kvarts och pyrit kan förstärka intuitionen och klarsyntheten. Det kan hjälpa till att få insikter och förståelse på en djupare nivå.

Sodalit tillsammans med kvarts och pyrit kan fungera som en skyddande och renande kristall. Det kan hjälpa till att avlägsna negativa energier och skapa en skyddande barriär mot negativitet. Sodalit, kvarts och pyrit kan främja spirituell tillväxt och utveckling. Det kan hjälpa till att öppna upp för nya insikter, upplevelser och möjligheter på den andliga resan.

Kombinationen av dessa kristaller kan hjälpa till att skapa balans och harmoni på både fysisk och andlig nivå. Det kan främja en känsla av inre frid och välbefinnande.

Chakra: ALLA

Ursprung: Brasilien

Kristallernas egenskaper är inte vetenskapligt bevisat, utan man tror på det man själv vill.