Peruviansk serpentin med pyrit trumlat

  • 69 kr
Dela

Peruviansk pyrit med serpentin, även kallad Golden Sun Serpentin.

En kombination av serpentin och pyrit, denna sten attraherar överflöd av alla slag. Speciellt kärlek, hälsa, välstånd och lycka. Hjälper till med andlig utforskning och återhämtning av antik visdom.

Pyrit har länge värderats som en stark skyddssten som skärmar bäraren från negativ energi samt miljöföroreningar. Pyrit är en järnsulfidmineral med metallglans. Den har en mässingsfärg som liknar guld, och på grund av denna likhet har den länge kallats 'Fools gold.'

Serpentin är en lugnande sten. Den rör sig genom kroppen och frigör stress. Den sägs vara lugnande och är en fantastisk sten att koppla samman med jordens historia. Den ökar självförtroendet, vitaliteten och handlingen. Pyrit framhäver din vilja och hjälper dig att skapa nya och hälsosammare mönster. Pyrit är en underbar skyddssten som skapar en energisköld för att blockera inkommande negativitet.

Vad händer när du kombinerar dessa tillsammans?Det ger lugn och befästande styrka. Det ger en solid handling till ett projekt och ger djupa pooler av vitalitet i en stark oavbruten ström.

Detta är naturlig peruansk serpentin med pyrit. Alla dess färger, mönster, naturliga inneslutningar och egenskaper kommer att vara unika för varje individuell sten. Dessutom är den medvetet källad från Peru.

Chakra: Solar Plexus, hjärtat, tredje ögat

Ursprung: Peru

Kristallernas egenskaper är inte vetenskapligt bevisade, utan man tror på det man själv vill.