Smithsonit aragonit kluster

  • 999 kr
Dela

Smithsonit är en värdefull emotionell healer. Den lär dig skillnaden mellan egobaserad kärlek, och gudomlig kärlek (villkorslös kärlek). Den kan hjälpa dig att vara mer uttrycksfull för vänlighet, medkänsla och stöd. Den här kristallen skänker lugn för den känslomässiga även lindrar stress. Den är extremt användbar när du behövde lätta på stress, kaotiska energier, överaktiva tankar eller negativa mönster. Smithsonit erbjuder klarhet i sinnet, även öppnar oss för större andlig tillväxt. Den bidrar med förståelse, vilket tillåter oss att nå tidigare outnyttjade förmågor av intuition.

Aragonit lugnar, centrerar och stabiliserar för att öka förmågan att förbli tålmodig, även under de mest utmanande omständigheter. Det förstärker och uppmuntrar känslighet och generositet. Aragonit kan vara ett hjälpmedel för dem som saknar disciplin och självkontroll och kan hjälpa oss att övervinna nedgångsperioder i vår personliga tillväxt.

Det förekomma spår av azurit i smithsonit aragonit.

Azurit är en vacker blå mineral som stärker dina psykiska förmågor och energier. Den sägs kunna förena dig med otroliga psykiska visioner och insikter som kan komma genom telepati, drömmar och meditation. Azurit är fantastiskt för dig som mediterar eller utövar yoga eftersom du får dina intuitiva och psykiska sinnen stimulerade och blir öppen för profetisk kraft.

Chakra: Rot & hjärtchakra

Ursprung: Pakistan

Vikt: 1005g

Kristallernas egenskaper är inte vetenskapligt bevisat, utan man tror på de man själv vill.