Grön apofyllit med persikofärgad stilbit kluster (exklusiv)

  • 3 871 kr
Dela

VIKT 2,5 KG

När en kristall innehåller både grön apofyllit och persikofärgad stilbit förenas flera egenskaper och energier på ett spirituellt plan. Här är några av de egenskaper som kan förenas:

Healing och lugnande energi: Både grön apofyllit och persikofärgad stilbit har en lugnande och healing energi. Grön apofyllit är känd för att hjälpa till att lindra stress, oro och ångest, medan persikofärgad stilbit främjar inre frid och harmoni. Tillsammans kan dessa kristaller skapa en kraftfull energi som hjälper till att balansera och lugna sinnet.

Spirituell anslutning: Grön apofyllit och persikofärgad stilbit kan båda hjälpa till att öppna upp och stärka den spirituella anslutningen. Grön apofyllit är kopplad till hjärtchakrat och kan hjälpa till att öppna upp för kärleksfulla och medkännande energier. Persikofärgad stilbit är kopplad till det tredje ögat och kronchakrat och kan hjälpa till att öppna upp för intuition och andlig visdom. Tillsammans kan dessa kristaller hjälpa till att fördjupa och stärka den spirituella upplevelsen.

Känslomässig läkning: Både grön apofyllit och persikofärgad stilbit kan hjälpa till att främja känslomässig läkning och balans. Grön apofyllit kan hjälpa till att lindra känslomässig stress och hjälpa till att släppa negativa känslor. Persikofärgad stilbit kan hjälpa till att främja självkärlek, självacceptans och förlåtelse. Tillsammans kan dessa kristaller hjälpa till att skapa en känslomässig balans och främja inre helande.

Kommunikation och uttryck: Persikofärgad stilbit är kopplad till halschakrat och kan hjälpa till att främja kommunikation och uttryck. Det kan hjälpa till att uttrycka dina känslor och tankar på ett tydligt och ärligt sätt. Grön apofyllit kan också hjälpa till att främja kommunikation och uttryck genom att öppna upp hjärtchakrat och främja kärleksfull kommunikation.

Chakra: ALLA

Stjärntecken: Tvillingarna, Vågen, Fiskarna, Jungfrun

Element: Jord, Vatten, Luft

Ursprung: Indien 

Kristallernas egenskaper är inte vetenskapligt bevisat, utan man tror på det man själv vill.


Svart onyx/agat, armband 8mm

Woops, här var de visst slut...

Rosa turmalin, trumlad

Woops, här var de visst slut...