Kunzit med svart turmalin och pyrit, klot

  • 999 kr
  • 500 kr
Dela

Storlek i diameter: 5,7

Kunzit sägs vara en glädjande sten, kunzit öppnar och förbinder hjärtat med sinnet, även sägs kunna uppmuntra gemenskap mellan de två. Medan du bär kunzit sägs du kunna tro att du är bättre på att uppleva och återge kärlek. Kunzit tros också hjälpa till att läka hjärtvärk och lugna nerver.

Chakra - Hjärtchakra

Pyrit vill påminna oss om själens strålande kraft, om hur den skiner som solen och speglar dess magiska kraft. Den vill också visa oss att vår aura har oändliga kraft så pyriten hjälper till att fylla auran med positiva vibrationer samt att den jobbar som en sköld emot negativ energi. Något pyrit är väldigt känd för är att den hjälper till att ha en mer lättsam attityd gentemot pengar; är det en tuff period med pengar hjälper den oss med sin energi att förhålla oss mindre katastrofartat gentemot det vi står inför. Över tid hjälper alltså pyrit dig att skapa en sund ekonomi.
Pyrit är också en bra mineral för skydd.  

Chakra: solarplexus- och navelchakrat

Svart turmalin, även känd som Schorl-turmalin, är en kraftfull grundsten och är vördad som en förstklassig talisman för rening och skydd. Det fungerar som en sköld för att avleda och absorbera negativa energier, känslomässiga vampyrer och destruktiva krafter. Svart turmalin kan skydda mot strålning, elektromagnetisk smog och miljöföroreningar. Det är mycket användbart för att rena och neutralisera dina negativa tankar och interna konflikter genom att förvandla dem till positiv, användbar energi. Svart turmalin öppnar, aktiverar och läker rotchakrat. Det är förknippat med Stenbockens tillförlitlighet.

Chakra: Rotchakra

Kristallernas egenskaper är inte vetenskapligt bevisat utan man tror på de man själv vill.