Lila angelit trumlad

  • 100 kr
Dela

Lila angelit, även känd som lila Anhydrit, sägs ha förmågan att främja andlig medvetenhet och utveckling. Den hjälper till att öppna upp det tredje ögat och främjar intuition och inre visdom. Violet Anhydrite kan också hjälpa till att balansera och harmonisera energiflödet i kroppen och chakrasystemet. Den är särskilt förknippad med det sjätte chakrat, även känt som det tredje ögat-chakrat, som är centrerat i pannan och styr intuition och inre syn.

Stjärntecknet som är förknippat med violet Anhydrite är Vattumannen. Vattumannen är känt för sin innovativa och visionära natur, och violet Anhydrite kan hjälpa till att förstärka dessa egenskaper hos personer födda under detta stjärntecken. Det kan också hjälpa till att främja en känsla av gemenskap och samarbete, vilket är viktigt för Vattumannen.

Sammanfattningsvis kan lila angelit vara till hjälp för att främja andlig medvetenhet, intuition och inre visdom. Den kan också hjälpa till att balansera energiflödet i kroppen och är förknippad med det sjätte chakrat och stjärntecknet Vattumannen.

Egenskaperna hos kristaller är inte vetenskapligt bevisade, utan det är upp till var och en att tro på det man själv vill.