MANIFEST! - I AM SUCCESSFUL KRISTALLLJUS

  • 399 kr
Dela

Välkommen till Mimitistas värld av kreativitet och skapande. Här hittar du våra exklusiva doftljus med kristaller, tillverkade av 100% naturlig kokos- och sojavax. Dessa ljus har en magisk och uppiggande doft som hjälper dig att manifestera dina önskningar. Låt välståndet komma till dig med våra doftljus!

- Toppnoter: bergamott, Äpple
- Hjärtnoter: Lilja, Ros
- Basnoter: Sandelträ, musk, patchouli, vanilj
- Kristall: Pyrit, Grön blomsteragat


Pyrit och grön blomsteragat är båda kristaller som sägs ha spirituella egenskaper och kan hjälpa till att manifestera välstånd på olika sätt. Här är några sätt de kan användas för att stödja manifestationen av välstånd.

- Pyrit: är en kristall som sägs ha en stark koppling till välstånd och rikedom. Dess gyllene färg symboliserar rikedom och överflöd. Genom att använda pyrit i manifestationen av välstånd kan du skapa en intention att attrahera ekonomisk framgång och överflöd. Du kan bära en pyritsten i din plånbok eller i en pengapåse för att symbolisera att du välkomnar välstånd i ditt liv. Du kan också placera pyrit i ditt arbetsrum eller i ditt hem för att skapa en energi av rikedom och framgång.

2. Grön blomsteragat: är en mer sällsynt variation av blomsteragat som får sin gröna färg från kloritinneslutningar, vilket resoneras ännu mer med hjärtchakrat och välstånd. Den sägs ha en stark koppling till kärlek. Genom att använda grön blomsteragat i manifestationen av välstånd kan du fokusera på att skapa en känsla av överflöd och rikedom i alla aspekter av ditt liv, inklusive relationer, hälsa och karriär. Du kan använda grön blomsteragat genom att meditera med kristallen och visualisera dig själv som omgiven av överflöd och välstånd. Du kan också placera grön blomsteragat i ditt hem eller på ditt arbetsbord för att påminna dig om att du är omgiven av kärlek och överflöd.

SÄKERHETSRÅD:

Klipp veken innan du tänder ljuset. Brinna i 1-2 timmar vid första användningen. Ta bort kristallerna innan du tänder ljuset. Placera på en stabil yta. Håll borta från brandfarliga material. Släck på rätt sätt. Undvik drag.

Kristallernas egenskaper är inte vetenskapligt bevisade, utan man tror på de man själv vill.