DIVINE SPARK - I AM PASSION LJUS (30cl)

  • 399 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Dela

Välkommen till Mimitistas värld av kreativitet och skapande. Våra exklusiva doftljus med kristaller är tillverkade av 100% naturlig kokos- och sojavax och har en magisk och djup doft som lockar till sig kärlekens magnetiska energi. Låt denna förföriska doft boosta ditt självförtroende och hjälpa dig att hitta den kärlek du alltid drömt om!

- top noter - kanel, nejlika, muskot, citron
- hjärtnoter - kryddig, blommig, rökelse, cyklamen
- basnoter - rökelse, amber, träig, sandelträ, patchouli, mysk
- Kristall: Charoit


Charoit är en kristall som sägs ha starka spirituella egenskaper och säga kunna hjälpa till att locka till sig kärlekens magnetiska energi. Här är några sätt på vilka Charoits egenskaper kan påverka din energi och attrahera kärlek:

- Spirituell förbindelse: Charoit sägs hjälpa till att öppna och stärka din spirituella förbindelse. Genom att vara mer i kontakt med din inre själ och ditt högre jag kan du attrahera kärlek på en djupare nivå.

- Självkärlek: Charoit sägs hjälpa till att stärka självkärlek och självacceptans. När du älskar och accepterar dig själv fullt ut, blir du mer attraktiv för kärlek och kan dra till dig partners som också uppskattar och älskar dig för den du är.

- Energibalans: Charoit sägs hjälpa till att balansera energiflödet i kroppen och rensa bort negativitet. När du är i balans och har en positiv energi, blir du mer attraktiv och magnetisk för kärlekens energi.

- Öppenhet och tillit: Charoit sägs hjälpa till att öppna hjärtat och skapa en känsla av tillit. Genom att vara öppen för kärlek och ha tillit till universum kan du dra till dig kärlekens magnetiska energi och attrahera partners som är redo att ge och ta emot kärlek.

SÄKERHETSRÅD:

Klipp veken innan du tänder ljuset. Brinna i 1-2 timmar vid första användningen. Ta bort kristallerna innan du tänder ljuset. Placera på en stabil yta. Håll borta från brandfarliga material. Släck på rätt sätt. Undvik drag.

Kristallernas egenskaper är inte vetenskapligt bevisade, utan man tror på de man själv vill.