The complete guide to living by the moon

  • 249 kr
Dela

Lär dig hur du kartlägger och använder månens faser och dess mystiska energi för att söka det liv du verkligen vill ha med Månkartering, eller läs om ditt astrologiska Månens tecken och ta reda på mer om din instinktiva, känslomässiga natur.

Den Kompletta Guiden för Att Leva efter Månen har allt du behöver för att kartlägga och kartlägga månfaserna och exakt bestämma vad varje fas betyder i förhållande till dina kortsiktiga och långsiktiga mål. Genom att följa månfaserna lär denna bok dig hur du sätter och manifesterar intentioner - antingen i ditt personliga eller professionella liv.

Dessutom dyker den andra halvan av boken ner i djupen av ditt astrologiska Måne. Genom att lära dig mer om tecknet och huset där det är placerat kan du ytterligare förstå din emotionella natur och hur du instinktivt orienterar dig i världen runt omkring dig. Att ansluta med din Måne kommer också hjälpa dig att veta hur du bäst kan nära dig själv och vilka egenvårdsaktiviteter som kan vara mest stödjande för ditt välbefinnande.

Att använda månens energi för att förbättra och förstå alla aspekter av ditt liv är en styrka som vem som helst kan uppnå med den hjälpsamma vägledningen från Den Kompletta Guiden för Att Leva efter Månen.

Den Kompletta Guiden för Att Leva efter Månen är en del av serien Kompletta Illustrerade Encyklopedi, elegant designade och vackert illustrerade böcker som erbjuder omfattande, värda att visas referenser om en rad intressanta ämnen, inklusive drömtolkning, tekniker för att utnyttja drömmarnas kraft, blomsters betydelser och historierna bakom tecken och symboler.