Brucite rå (kraftfull)

  • 89 kr
Dela

Brucite från Pakistan, med intensiv magisk gul skapelse av naturen!

Om du har upplevt ett bakslag eller förlust av något slag, oroa dig inte längre Brucite hjälper dig med detta!

Den här kristallen inbjuder kraft, djärvhet och självförtroende i ditt liv. Brucite är en sten som varje gudinna borde ha i sin kristallsamling eftersom den hjälper dig att gå igenom besvikelse så att du kan läka och kraftfullt gå framåt.  

Brucite är som en vän på det sättet, den lyssnar på det som gör ont och ger dig möjlighet att fortsätta utvecklas med styrka och ännu större engagemang för ditt syfte. Använd med möjligheter den här kristallen för att ta steg framåt och få ökat självförtroende i motgångar även besvikelser. 

Brucite är en pärla från en nyligen upptäckt gruva i Pakistan den ger gåvan av känslomässig balans och trygghet. Den hjälper till med att hela dig om du upplever besvikelse och bakslag. Genom att främja positivitet, avslappning och lugn, frigöra utrymmet för målsättning och tydligt beslutsfattande får den dig framåt.  

Brucite är en Solar Plexus Chakra-sten som ger dig möjlighet att gå framåt med styrka, nåd och helande när du kliver in i din fullhet. En balanserad Solar Plexus resulterar i en självsäker men ändå ödmjuk känsla av makt. 

Arbeta med den här kristallen under meditation, så att den kan ge dig känslor av självförtroende även styrka. Sätt den på en plats där du känner att du behöver energin från Brucite, som en visuell påminnelse om att allt är möjligt! Hur du än väljer att arbeta med din, må den ge dig de du behöver. 

Chakra: Solar plexus

Ursprung: Pakistan 

Kristallernas egenskaper är inte vetenskapligt bevisat, utan man tror på det man själv vill.