SOLSTICE GLOW - I AM LIMITLESS *SPECIAL EDITION LJUS (30cl)

  • 399 kr
Dela

MIMITISTAs ljuskollektion är infuserad med kraften från kristaller för olika syften och mål. Våra handgjorda ljus är valda för sina unika egenskaper och energier. Oavsett om du söker lugn, manifestation av drömmar eller självkärlek, har vi ett doftljus för dig. 

Upptäck naturens magi genom vår kollektion.

Våra ljus innehåller inga parabener eller ftalater, vaxet är tillverkat i Sverige av sojabönor och är fria från GMO. De är även veganska och sprider en utmärkt doft.

SOLICE GLOW - Njut av den förtrollande doften av blåbär, vanilj, jordgubbar och jasmin som smälter samman i en harmonisk kombination av värme, fruktighet och sensualitet. Varje ljus är omsorgsfullt dekorerat med rosblad och lavendel för att skapa en atmosfär av passion och harmoni. Berikade med energierna från solsten och grön flourit, ger dessa ljus en känsla av inre styrka och balans under sommarens solstånd som infaller den 20 juni 2024.

Sommarsolståndet, en tidpunkt då solen når sin högsta position på himlen och dagen är som längst, är en betydelsefull händelse både spirituellt och inom astrologi. Det symboliserar överskott, överflöd och ljusets seger över mörkret. Inom astrologi representerar sommarsolståndet en tid av kraftfulla energier, tillväxt och förändringar som kan påverka våra inre och yttre liv.

Solsten och grön flourit,  två kraftfulla kristaller som infunderas i dessa ljus, bär med sig unika energier som kan bidra till att förstärka och balansera vårt inre under denna period. Solstenen, med sin koppling till solens kraft och ljus, kan ge mod, självförtroende och optimism, medan grön flouriten främjar harmoni, kärlek och inre frid. Dessa kristaller, tillsammans med de förtrollande dofterna i ljuset, skapar en helande och fridfull atmosfär som kan bidra med energier av kraft, balans och inre frid, vilket kan vara särskilt gynnsamt under sommarens solstånd då naturens krafter är som starkast.

Vårt Solstice glow ljus representerar solens värme och ljus som når sin höjdpunkt under sommarsolståndet. Genom att tända Vårt Solstice glow ljus och låta dess sken lysa upp din omgivning, kan du påminnas om solens kraftfulla närvaro och ljusets seger över mörkret.

Vårt Solstice glow ljus är en symbol för livskraft och energi, precis som solen ger liv åt jorden. Genom att använda Vårt Solstice glow ljus som en symbol för solens energi kan du dra nytta av dess vitaliserande och uppiggande egenskaper under sommarsolståndet. Ljuset kan användas för att förstärka och manifestera dina intentioner och mål under sommarsolståndet. Genom att fokusera på Vårt Solstice glow ljus sken och energi kan du kanalisera solens kraft och stöd för att förverkliga dina drömmar och visioner.

Vårt Solstice glow ljus symboliserar även förändring och transformation, precis som solen markerar en ny fas i naturen under sommarsolståndet. Genom att använda Vårt Solstice glow ljus som en symbol för förändring och tillväxt kan du välkomna nya möjligheter och positiva förändringar i ditt liv.

SÄKERHETSRÅD:

Klipp veken innan du tänder ljuset. Brinna i 1-2 timmar vid första användningen. Ta bort kristallerna innan du tänder ljuset. Placera på en stabil yta. Håll borta från brandfarliga material. Släck på rätt sätt. Undvik drag.

Vikt: ca 220g

Brinntid: ca 40h

Kristallernas egenskaper är inte vetenskapligt bevisade, utan man tror på de man själv vill.