Rosa Himalayan samhadi kvarts kluster

  • 888 kr
  • 444 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Dela

Obehandlad och opolerad. Detta stycke kommer från höga höjder i Himalaya i Kullu Valley Indien. Deras läge är svårtillgängligt och kräver omsorg i både gruvdrift och vandring på berget, vilket görs för hand och till fots.

Rosa Himalayan samhadi kvarts erbjuder kärlek, upplysning och andlig medvetenhet. Dess energi ger en lugn atmosfär och en känsla av själv bemyndigande. Rosa Himalaya kvarts , även kallad Samhadi kvarts samlas in för hand i Himalaya bergen i Kullu Valley-regionen i Himachal Pradesh, Indien.

Dessa kristaller bildades för över 200 miljoner år sedan i de heliga Himalaya och innehåller inom sig energiska register över den antika jorden.

Bidrar med en lugnande energi som kan skapa en värmande känsla i hjärncentra, energin i dessa kristaller hjälper till att vara positiv och centrerad på kärlek snarare än rädsla, i alla utmanande situationer och när man möter motgångar. Samhadi främjar jämlikhet och fredlig samexistens mellan alla levande varelser och jorden. Dessa kärleksfulla kristaller förkroppsligar enhets medvetande, kosmiskt medvetande och vår själs förbindelse med varandra, jorden, himlakropparna, stjärnorna och galaxerna. Samhadi är ett sanskrit ord som representerar ett tillstånd av djup meditation, koncentration och enande av sinnet. Samhadi upplever tillståndet av enhet. Att arbeta med rosa Himalaya kvarts hjälper till med meditation och att nå ett högre tillstånd av enhet och förbindelse med allt som är. Energin i Samhadi hjälper till att öppna hjärtat, vilket ökar ens förmåga till medkänsla att läka och förlåta andra såväl som sig själv.

Rosa Samhadi kvarts är en anmärkningsvärd kristall för att läka alla orättvisor som hjärtat har lidit, oavsett om det är ouppfyllda känslomässiga behov från barndomen, skam och ilska från missbruk, skuld över tidigare gärningar eller tomhet och smärta orsakad av sorg, förlust av romantisk kärlek eller vänskap. Samhadi ger andan av en varm omfamning, omsluter en i en ren, strålande energi av ovillkorlig kärlek, erbjuder medkänsla, tröst och försäkran om att man aldrig är ensam. Det renar och läker hjärtat, tillåter förlåtelse av sig själv och andra, och ger en enkel frisättning av allt som håller en tillbaka. Samhadi återställer sin livsglädje, vilket ger entusiasm och optimism för framtiden. Används regelbundet, det ingjuter en beständighet till ens kärleksfulla natur, hjälper till att förbättra personliga talanger och stöder en i att utvecklas till sin fulla potential.

Chakra: Hjärt och kronchakrat

Urpsprung: Indien

Vikt: 382g

Kristallernas egenskaper är inte vetenskapligt bevisat, utan man tror på det man själv vill.