Apofyllit kluster (kan förekomma stillbit)

  • 99 kr
Dela

Apofyllit ökar intuitionen, hjälper oss att ansluta till våra guider och astrala resor. Apofyllit aktiverar det tredje ögat och Kron chakran för att göra dem mer mottagliga för andliga energier. Denna mottaglighet gör det möjligt för oss att ta emot visioner och insikter om aktuella situationer, personliga eller på annat sätt.

Apofyllit överför idéer som samlats in från högre domäner för att använda med det medvetna sinnet. Att meditera med apofyllit förbättrar våra psykiska visioner och klärvoajans, men främjar också struktur och organisation i det dagliga livet. Apofyllit kan hjälpa oss att planera för framtiden med säkerhet trots eventuella negativa tidigare erfarenheter.

Stilbit namn kommer från det grekiska ordet som betyder att lysa, vilket är vad denna kristall uppmanar oss att göra. Dessa kluster ger ett kristallint stöd som väktare och guide, eftersom det är villkorslöst kärleksfullt och känslomässigt grundande. Det ger realistisk insikt med mjuka vibrationer. Det ger vägledning för att visualisera nästa steg i livet. Stilbite hjälper oss att få en känsla av riktning. Det öppnar hjärtchakrat och hjälper oss att upprätthålla denna öppenhet även under stunder av sårbarhet.

Stilbit är en av de bästa stenarna för att främja en manifestations praxis. Dessa kluster hjälper till att lugna sinnet för att främja fredlig, sund sömn när den placeras på nattduksbordet. Stilbit ger samma lugn till meditation. För de av oss som har svårt att sitta stilla i meditation kan denna kristall hjälpa oss att rensa vårt sinne från rörig ångest i medvetna och omedvetna tankar. Genom att rensa sinnet, i kombination med meditation, hjälper denna kristall oss att skapa vår livsväg och uppnå våra drömmar. Ofta, särskilt på en andlig resa, kan vi känna att vi inte vet var vi ska börja, eller kan känna oss överväldigade av för många uppgifter. Stilbit ger klarhet i vårt livs syfte genom att hjälpa manifestationen av våra drömmar till verklighet. Stilbit ger djupa insikter som initierar intuitiva handlingar i linje med våra mål.

Chakra: Hjärta, hals, tredje ögat, krona

Ursprung: Indien

DET FINNS INTE STILLBIT I ALLA. 


Rökkvarts, måne

99 kr 50 kr

Citron kalcit, mini klot

Woops, här var de visst slut...

Moonology™ Messages Oracle

Woops, här var de visst slut...