Abalone skal, mini skål

  • 69 kr
  • 35 kr
Dela

Abslone skal har använts i rituella ceremonier för att fylla på våra själar.  Abalone skålar har använts av många gamla kulturer på grund av abalone betydelse och egenskaper. I indianska kulturer används abaloneskalet som en smudge skål att bränna salvia i. De trodde att abalonen och salvian tillsammans kommer att föra sina budskap upp till himlen. Abalones betydelse är tröst, en koppling till havet, livets cykel, skydd och forntida resor. De trodda läkande egenskaperna hos abalone i dag är mycket lika forntida tro på skalet. Abalone helande energier bär skydd för känslomässig balans. Den sägs också vara särskilt användbart för dem som går igenom känslomässig oro eller de som har svårt att hantera en situation i ett förhållande. Genom sin lugnande energi ger den ett lager av skydd som höjer själen med det självförtroende som krävs för att se situationer från ett nytt, mer förstående perspektiv. Abalone egenskaper kopplar en indovid till sina högsta chakran.  abslone kopplas främst till kronchakrat, tredje ögat och hjärtchakrat. Pärlemor som finns inuti skalet sägs aktivera intuitiva egenskaper som klarhet när det gäller situationer, känslighet och fantasi.  Att hålla abalone under rengöringsritualer ger en känsla av renhet.  Abalone tros ha en gudomlig energi, och att använda den med salvia åkallar dina högsta chakran som en kanal till det gudomliga riket.  För att utföra en rengöringsritual behöver du palo santo även salvia som du lägger i ett abaloneskal.

Du kan utöva denna ritual när som helst, men det är till stor hjälp när du vill bli av med:

- Negativ energi efter ett gräl

- När du flyttar in i ett nytt hem

- När du återvänder hem från resor eller platser där det varit folkmassor

- När du börjar ett nytt jobb

- Efter att gäster lämnat ditt hem 

- Efter/ före en meditation eller efter träning.

MIMITISTA TIPSAR
Till att börja, tänd salvian och låt abalonen fånga askan. Använd handen för att skicka röken över kroppen, eller runt din kropp. Fråk topp till tå. Visualisera att din själ och ande blir renad från all giftig energi som fångat sig fast vid dig. Gå sedan mot de områden i ditt hem som du känner behöver renas och få ny energi. Var uppmärksam så du inte glömmer områden som hörn, dörröppningar, fönster och garderober.

När du gör detta, kan du tex säga detta mantrat: "Jag åkallar andarna av luft, jord, eld och vatten för att rena detta utrymme och välsigna det med positivt ljus.

TIPS! För att skalet inte ska bli skadat av värmen, lägg lite sand i botten av skalet. 

CIRKA 6,3 cm långa på den längsta sidan.