Blå kyanit rå

  • 75 kr
Dela

2024 Årets Kristall: BLÅ KYANIT

SPIRITUALITET • SJÄLVUTTRYCK • ÄRLIGHET

Blå Kyanit är 2024 årets kristall när vi officiellt inleder Vattumannens tidsålder.

(Vattumannens tidsålder är en period på cirka 2 150 år då solen befinner sig i stjärntecknet Vattumannen vid vårdagjämningen. Det sägs vara en tid av förändring, framsteg och strävan efter frihet, jämlikhet, samarbete, teknologiska framsteg och andlig utveckling.)

Denna hög vibrerande sten främjar andlig expansion när Saturnus och Neptunus vandrar genom själfulla Fiskarna och den transformerande Pluto skiftar till Vattumannen.

Blå Kyanit har en speciell koppling till halschakrat och hjälper till att rensa blockeringar i detta energicenter. Detta blir särskilt betydelsefullt när Jupiter och Uranus reser genom Oxens tecken, som styr halsen. Genom att underlätta öppen, ärlig och autentisk kommunikation, stöder Blå Kyanit det levande självuttrycket som Vädurens nord nod kräver år 2024.

Kyanit har en blå energi som sträcker sig från ljusblå till djupblå. Den stimulerar, aktiverar, öppnar och läker både halschakrat och tredje ögat. Genom att främja självuttryck och sanningssägande, hjälper Blå Kyanit oss att kommunicera på ett enkelt sätt.

Denna kristall stödjer också en enkel övergång till meditation genom att låsa upp tillgång till astralplanet och våra guider. Den öppnar sinnet, förbättrar telepatiska förmågor och möjliggör överföring och mottagande av helande energi.

Blå Kyanit hjälper till att alignera chakran och subtila kroppar, vilket ger lugn och avslappning till hela vår varelse. Den uppmuntrar oss att lyssna på intuitiv vägledning och leva med integritet. Genom att utforska alla aspekter av oss själva kan vi hitta vår själs väg på jorden.

Denna kristall kan även hjälpa till att reparera skadade relationer genom att tillåta olika energier att komma i resonans och hitta en gemensam frekvens.

Blå Kyanit är en av få stenar som inte samlar på sig eller behåller negativ energi, vilket innebär att den inte behöver rensas och kan användas för att rena andra kristaller.

Den är associerad med tvillingarnas dualitet och fiskarnas känslighet.

Chakra: Tredje ögat & halschakrat

Stjärntecken: Tvilling och Fiskarna

Ursprung: Brasilien

Kristallernas egenskaper är inte vetenskapligt bevisade, men det finns människor som tror på deras energier. Det är upp till var och en att tro på det man vill.